Λαουτάρο Μαρτίνες: Ανανέωσε με την Ίντερ και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A

«Μάχη» για το «Χρυσό Παπούτσι» - Ολα τα ονόματα των υποψηφίων
Photo Credits: INTIME

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για νέο συμβόλαιο μέχρι 2028

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο αρχηγός της Ίντερ και στην φετινή σεζόν ο Αργεντινός μετράει 13 γκολ, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της Serie A.

Φέτος έχει πετύχει 15 γκολ κι έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 19 παιχνίδια με τους «νερατζούρι», οι οποίοι εδώ κι αρκετό διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 26χρονο για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και το νέο συμβόλαιο με επέκταση για ακόμα δύο χρόνια, που θα υπογράψει ο Λαουτάρο, θα είναι με αυξημένες απολαβές και θα έχει

Από τα 6 εκατ. ευρώ που είναι η συμφωνία στο τρέχον συμβόλαιο του που έχει ισχύ μέχρι το 2026, θα βάζει στα ταμεία του 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μένει μόνο να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κι εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο Λαουτάρο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X