Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (6/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (6/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:15): Η Άστον Βίλα δεν είχε και την καλύτερη εικόνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ και γλίτωσε τα χειρότερα με το γκολ του Γουότκινς στο 90’ (2-2). Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε την πρώτη με τον Μπέιλι στο 20’, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ (οφσάιντ) στο 22’ με τον Ντιέγκο Κάρλος. Γενικά, πάντως, δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια της, όμως, το θετικό είναι ότι κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Είχαν προηγηθεί 4 διαδοχικές νίκες, με τελευταίες το 2-1 επί της Λέγκια Βαρσοβίας και το 2-1 επί της Τότεναμ εκτός έδρας. Επίσης, είναι ένα δυνατό τεστ για να δοκιμαστεί το φοβερό σερί που «τρέχει» στα εντός έδρας παιχνίδια της στην Premier League. Ως τώρα, 13 διαδοχικές νίκες μετράει στο «Βίλα Παρκ». Επιστρέφει ο Καμαρά για το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι, παραμένουν εκτός ο Μπουεντία (μεσοεπιθετικός) και ο Μινγκς (κεντρικός αμυντικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:15): Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από νέα απώλεια στο πρωτάθλημα, μιας και έμεινε στο 3-3 με την Τότεναμ, στο «Έτιχαντ». Ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία, σε ντέρμπι, μιας και είχαν προηγηθεί το 1-1 με τη Λίβερπουλ, όπου ήταν καλύτερη συνολικά, αλλά και το επικό 4-4 με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Σε επίπεδο Premier League, η τελευταία νίκη της παραμένει το 6-1 επί της Μπόρνμουθ, στις αρχές Νοεμβρίου. Ισοφαρίστηκε στο 90’ με το τέρμα του Κουλουσέφσκι και δεν πρόλαβε να κάνει κάτι παραπάνω. Ίσως να πρέπει να προβληματίσει τον Γκουαρντιόλα ότι για άλλο ένα παιχνίδι είναι καλύτερη και δέχεται εύκολα γκολ. Σίγουρα εκτός οι τιμωρημένοι Ρόδρι (μέσος) και Γκρίλις (μεσοεπιθετικός), είναι έτοιμος ο Στόουνς. Μάλιστα, ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει τη θέση και το ρόλο του Ισπανού αμυντικού μέσου. Αμφίβολος ο Ντοκού (εξτρέμ), είναι καλά οι Ακάνζι, Ακέ, εκτός είναι ο Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (22:15): Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοείται! Στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» ήταν άφαντη και έχασε μόνο 1-0 από τη Νιούκαστλ που είχε και διψήφιο αριθμό απουσιών. Έντονη η κριτική που ασκείται για άλλη μία φορά στον Τεν Χαγκ, ήταν σχεδόν ακίνδυνη και είχε μόλις μία προσπάθεια εντός εστίας. Τώρα, δίνει άλλο ένα ντέρμπι,

άλλο ένα παιχνίδι στα κόκκινα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλή παράδοση στο «Ολντ Τράφορντ» εδώ και κάτι παραπάνω από μία δεκαετία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά και πάλι δεν «λέει» κάτι, παραμένει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Σκεφτείτε, αυτήν την στιγμή είναι στο -5 από την 4άδα. Λίγο πριν πάει στο «Άνφιλντ» για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (17/12), φιλοξενεί την Μπόρνμουθ (9/12) και παίζει ματς δίχως αύριο στο Champions League με την Μπάγερν Μονάχου (12/12). Παραμένουν αρκετά και τα δικά της προβλήματα. Εκτός και για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι είναι οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Κασεμίρο (μέσος), Μαλάσια (αριστερό μπακ). Είναι καλύτερα, αλλά λογικά θα είναι κι εκείνοι εκτός, οι Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Έρικσεν (μεσοεπιθετικός), Έβανς (κεντρικός αμυντικός), Ντιαλό (εξτρέμ).

Πως παίζεται το πόκερ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (22:15): Η Τσέλσι πήρε μία πολύτιμη νίκη, κερδίζοντας 3-2 την Μπράιτον, έστω και αν έπαιζε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο (αποβολή του Γκάλαχερ στο 45’ με δεύτερη κίτρινη). Τα δύο γκολ του Φερνάντεζ (τα πρώτα στην Premier League) και το ένα του Κόλγουιλ έκαναν τη διαφορά. Πίεσε η Μπράιτον στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, οι «μπλε» άντεξαν και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά το 4-1 από τη Νιούκαστλ και το 4-4 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκείνη κι αν έχει μείνει πίσω, έχει 19 βαθμούς με 9 απώλειες σε 14 αναμετρήσεις (5-4-5) και 25-22 γκολ. Ο Ποκετίνο (προφανώς και) περιμένει σκληρό παιχνίδι και θεωρεί ότι είναι κακό το timing που θέλει τη Γιουνάιτεντ να είναι «πληγωμένη». Πάντως, έχει και ο Αργεντινός προπονητής πολλές απουσίες για άλλη μία φορά. Εκτός είναι οι Ενκουνκού (επιθετικός), Λαβιά (μέσος), Τσαλομπάχ (κεντρικός αμυντικός), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Τσουκουεμέκα (μέσος), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Γκούστο (δεξί μπακ), Μαντουέκε (εξτρέμ), Ουγκοτσούκου (μέσος). Δεν παίζει και ο τιμωρημένος Γκάλαχερ (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X