Τερ Στέγκεν: Αποφάσισε να χειρουργηθεί, θα μείνει εκτός δύο με τρεις μήνες

Θέλει ανανέωση με Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος για χειρουργείο ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τερ Στέγκεν, αφού συμβουλεύτηκε ειδικούς και άκουσε διαφορετικές απόψεις, αποφάσισε τελικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού συνεχίζει να πονάει στην πλάτη του, όπως αναφέρει η  ιστοσελίδα της εφημερίδας της Βαρκελώνης «Sport».

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες και θα μείνει εκτός για δύο με τρεις μήνες. Ο στόχος του συλλόγου, είναι  ο Τερ Στέγκεν να  μπορεί να αγωνιστεί στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Τερ Στέγκεν θα χάσει το ισπανικό Σούπερ Καπ, αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αν και υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιζε σε αυτή τη διοργάνωση ο Ινιάκι Πένια, ο οποίος, πλέον, γίνεται ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτή θα είναι η δεύτερη επέμβαση του Γερμανού τερματοφύλακα από τότε που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα. Τη σεζόν 2020-21 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για προβλήματα στο γόνατο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X