Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου

Ξεκινάει έρευνα για τα επεισόδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εισαγγελία Βόλου ζήτησε προκαταρκτική έρευνα για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Βόλου και Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό στάδιο, την Κυριακή το βράδυ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί που βρισκόταν στο γήπεδο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, το ματς βρισκόταν στις καθυστερήσεις και το σκορ ήταν 2-2, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και ξεκίνησαν να πετάνε καθίσματα στον χώρο του VAR.

Από την πλευρά της, η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών και δακρυγόνων. Να σημειωθεί ότι όσοι συνελήφθησαν προχθές, αφέθηκαν ελεύθεροι.Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσαν ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με αφορμή τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Πηγή: Thestandard.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X