ΑΕΚ: Τι συνέβη με το σήμα στην φανέλα του Μάνταλου

ΑΕΚ: Τι συνέβη με το σήμα στην φανέλα του Μάνταλου
Photo Credits: INTIME

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα με τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ-Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φανέλα του Πέτρου Μάνταλου, φάνηκε πως κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Άρη, δεν είχε το σήμα της Ένωσης στο στήθος, ενώ στην αρχή του παιχνιδιού το είχε κανονικά.

Όπως είναι φυσικό, οι φανέλες που φοράνε οι παίκτες κατά την διάρκεια των αγώνων, έχουν πάνω τους το σήμα της ομάδας που αγωνίζονται και αυτή του Πέτρου Μάνταλου δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μόνο που κατά την διάρκεια του αγώνα, κάποιοι ιδιαιτέρως παρατηρητικοί, πρόσεξαν ότι αυτό χάθηκε…

ΑΕΚ: Τι συνέβη με το σήμα στην φανέλα του Μάνταλου

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, έμπειρος μέσος ξεκίνησε το παιχνίδι, έχοντας κανονικά το σήμα στο στήθος του.

ΑΕΚ: Τι συνέβη με το σήμα στην φανέλα του Μάνταλου

Μόνο που σε μία μονομαχία που είχε με παίκτη του Άρη, του έγινε ένα δυνατό τράβηγμα με αποτέλεσμα το σήμα να φύγει από την θέση του και να συνεχίσει χωρίς αυτό.

Μάλιστα, αυτή έγινε πριν το 37ο λεπτό που έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν κατέληξε στα δίχτυα λόγω της εκπληκτικής επέμβασης του Κουέστα που ακούμπησε την μπάλα, όσο χρειαζόταν για να χτυπήσει στο δοκάρι και να απομακρυνθεί.


Πηγή: gazzetta

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X