Μπιέλσα: « Η θέση 8 είναι η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο, την ονόμαζω θέση Μόντριτς»

Μπιέλσα: « Η θέση 8 είναι η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο, την ονόμαζω θέση Μόντριτς»
Photo Credits: INTIME

Έσταξε μέλι η γλώσσα του Μπιέλσα για τον Λούκα Μόντριτς, ανέφερε χαρακτηριστικά οτι είναι δύσκολο να βρείς παίκτες σαν τον Κροάτη στο ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο καλά λόγια είχε να πεί ο Μαρσέλο Μπιέλσα για τον Λούκα Μόντριτς. Ο Αργεντίνος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστκά οτι η θέση 8 θα έπρεπε να είχε πάρει το όνομά της απο τον θρυλικό Κροάτη μέσο.

Οι λόγοι είναι αρκετά απλοί και ο ομοσπονδιακός κόουτς της Ουρουγουάης είπε σχετικά:

«Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να βρεις έναν παίκτη στη θέση “οκτώ”. Την αποκάλεσα “Μόντριτς” γιατί ένας παίκτης σε αυτή τη θέση πρέπει να παίζει αμυντικά ως “εξάρι” και να επιτίθεται ως “δεκάρι”».

 

«Ο Μόντριτς έχει απίστευτες ικανότητες να παίζει αμυντικά και την ικανότητα να επιτίθεται. Καταλαβαίνει απόλυτα το παιχνίδι και προς τις δύο κατευθύνσεις», πρόσθεσε ο αγαπημένος «τρελός» του ποδοσφαίρου.

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να παίζει εξαιρετικά παρότι στα 38 του. Για πολλούς παραμένει στους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ο Μόντριτς έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά δύσκολα οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους το επόμενο καλοκαίρι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X