ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων στο ματς με τον Άρη

Εικόνες από το ΑΕΚ-Άρης
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και βρήκε τρόπο να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι στον Άρη.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν είχε σχεδόν καθόλου δουλειά σ’ ολόκληρο το παιχνίδι. Παρόλα αυτά όσες φάσεις χρειάστηκε να τις διαχειριστεί, το έκανε σωστά και χωρίς κανένα απολύτως ζήτημα.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πήρε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του, αλλά δεν κατάφερε να περάσει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλο που υπήρξαν φάσεις που θα μπορούσε να το κάνει. Ανασταλτικά κράτησε σωστά την θέση του, χωρίς πρόβλημα. Και στο δεύτερο ημίχρονο, τα ανεβάσματα του ήταν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο.

Ντομαγκόι Βίντα: Για μια ακόμα φορά έκανε επιβλητική εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους παίκτες του Άρη και ήταν πάντα στην σωστή θέση, στην σωστή στιγμή για να καλύψει κενά. Έκανε πολύ σωστά τα πάντα και φυσικά όταν χρειάστηκε, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Αρόλντ Μουκουντί: Κέρδισε τις περισσότερες από τις προσωπικές μονομαχίες που έδωσε με τον Μορόν. Και μάλιστα χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Με την μπάλα στα πόδια του προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα και να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Στο τέλος έκανε πάντως δυο παρακινδυνευμένες ενέργειες.

Εχσάν Χατζισαφί: Είχε και αυτός πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Όμως και αυτός δυσκολεύτηκε αρκετά να βγάλει καλές συνεργασίες με τον Γκατσίνοβιτς. Ανέβαινε μάλιστα πολλές φορές και πολύ και άφηνε κενά στα μετόπισθεν από την πλευρά του. Προς το τέλος του παιχνιδιού έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ανασταλτικά στον ρόλο του ήταν θετικός. Υπό την έννοια πως τις περισσότερες φορές κάλυψε σωστά τους χώρους. Παρόλα αυτά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στο κτίσιμο των επιθέσεων της ΑΕΚ. Προτίμησε πιο σίγουρες πάσες. Πάντως όσο το ματς πλησίαζε προς το τέλος του, τόσο η παρουσία του και ο τρόπος που έπαιζε άμυνα, ήταν σημαντικός για την ομάδα.

Ορμπελίν Πινέδα: Πήρε αρκετές φορές την μπάλα στα πόδια του για να κάνει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν βρήκε λύσεις με κάθετες πάσες και ελάχιστες φορές κατάφερε να βρει κενούς χώρους στην σφικτή και πολυπληθή άμυνα του Άρη. Όμως ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικός, σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Δεν ήταν ξανά σε καλό βράδυ ή για την ακρίβεια δεν ήταν στα γνωστά στάνταρ του. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του. Και όσες το έκανε, δεν είχε σωστές επιλογές. Είχε διάθεση προσπάθησε πολύ, αλλά δεν του βγήκαν πράγματα.

Πέτρος Μάνταλος: Ήταν ο παίκτης που πήρε περισσότερο παιχνίδι στα πόδια του, από κάθε άλλο παίκτη της ΑΕΚ. Είχε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής που το έβγαλαν Κουέστα και δοκάρι. Κατά τα άλλα είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις, αλλά και κάποιες πολύ βιαστικές επιλογές. Πάντως από τα πόδια του, πέρασε πολύ παιχνίδι για την ΑΕΚ. Ενώ έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Βίντα.

Στίβεν Τσούμπερ: Έτρεξε πολύ παίζοντας ως σέντερ φορ και κυνήγησε όλες τις φάσεις. Δυσκολεύτηκε αρκετά ανάμεσα στους δυο κεντρικούς αμυντικούς του Άρη. Κυρίως διότι η μπάλα τις περισσότερες φορές του ήρθε από ψηλά.

Νίκλας Ελίασον: Είχε διάθεση, είχε κινητικότητα, είχε και πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκε καμία απ’ αυτές, καθώς δεν είχε σωστές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο πήρε και πάλι ενέργειες πάνω του και πολύ πιο ουσιασιαστικές.

Έκι Πόνσε: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς βοήθησε πάρα πολύ. Είχε μια κεφαλιά που έβγαλε σε κόρνερ με τεράστια δυσκολία ο Κουέστα. Όμως γενικώς έδωσε στην ΑΕΚ την ενέργεια που χρειαζόταν στο παιχνίδι, ενώ κάλυψε πολύ σωστά ακόμα και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Νορντίν Άμραμπατ: Έδωσε και αυτός πολλή ενέργεια στην ομάδα από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Πήρε ενέργειες πάνω του, κράτησε την μπάλα σωστά, ενώ ήταν και εξαιρετικά αποτελεσματικός ο τρόπος που κάλυπτε τα κενά στις επιστροφές του στην άμυνα.

Ροντόλφο Πισάρο: Βοήθησε πολύ και ο Μεξικανός από την στιγμή που μπήκε. Κράτησε σωστά την μπάλα, είχε τις επιλογές που χρειαζόταν η ομάδα με την μπάλα στα πόδια του και γενικώς έκανε ακριβώς αυτό που του είχε ζητήσει ο Αλμέιδα.

Ζίνι: Έδειχνε λίγο εκτός ρυθμού. Και από την στιγμή που μπήκε στο ματς, δεν κατάφερε να ακολουθήσει και πολλές φορές έχασε την θέση του, ενώ έκανε και επιπόλαιες επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X