ΑΕΚ: Η νέα εικόνα των ribbon της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» με χρονόμετρο και σκορ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η νέα εικόνα των ribbon της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» με χρονόμετρο και σκορ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Νέα προσθήκη στο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσοι βρεθούν σήμερα στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη θα δουν κάτι νέο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Στα ribbon, τις οθόνες που βρίσκονται ανάμεσα στα δύο διαζώματα του γηπέδου, πλέον εκτός των υπολοίπων υπάρχει και σκορ και χρονόμετρο που κάνει ακόμα πιο όμορφη την εμπειρία στο «παλάτι» της Ένωσης. Ταυτόχρονα της δίνει ακόμα ένα πιο σύγχρονο λουκ εσωτερικά.

Εξωτερικά, οι δύο οθόνες που έχουν τοποθετηθεί από πέρυσι έχουν ομορφύνει κατά πολύ τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ και βοηθούν τον κόσμο τόσο για να βρει τις θύρες του, όσο και με το σκορ όσο το ματς είναι σε εξέλιξη. Όλα αυτά υπάρχουν μόνο σε σύγχρονα γήπεδα του εξωτερικού και στην Ελλάδα μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ: Η νέα εικόνα των ribbon της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» με χρονόμετρο και σκορ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η νέα εικόνα των ribbon της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» με χρονόμετρο και σκορ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η νέα εικόνα των ribbon της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» με χρονόμετρο και σκορ! (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X