Η μπάλα του Euro 2024 θα έχει μικροτσιπ για τα οφσάιντ και τα χέρια!

Η μπάλα του Euro 2024 θα έχει μικροτσιπ για τα οφσάιντ και τα χέρια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τεχνολογία αναπτύσσεται συνεχώς και μπαίνει όλο και περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Έτσι, σύμφωνα με αποκάλυψη των Times, στη μπάλα του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας θα υπάρχει ένα νέο μικροτσίπ, το οποίο θα βοηθά τους διαιτητές στην ανίχνευση τόσο του οφσάιντ αλλά και του χεριού!

Συγκεκριμένα, το μικροτσίπ θα λειτουργεί παράλληλα με την τεχνολογία παρακολούθησης άκρων που επιτρέπει τη δημιουργία σε πραγματικό χρόνο τρισδιάστατων οπτικών αναπαραστάσεων των σκελετών των παικτών. Αυτές οι συσκευές επιτρέπουν στους VAR να δημιουργήσουν μια ηλεκτρονική εικόνα μέσω υπολογιστή που θα εμφανίζει ακριβώς το σημείο που η μπάλα χτύπησε το σώμα.

Παράλληλα, όσον αφορά το οφσάιντ, οι VAR θα βλέπουν κατευθείαν τη στιγμή που ο επιθετικός έκανε την πάσα και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν χειροκίνητα το βίντεο σε εκείνη τη στιγμή, ώστε να είναι ακριβώς 100% σωστό το «πάγωμα» της εικόνας.

Πηγή: sdna

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X