Εμείς θα τους στείλουμε στα τρελάδικα - Το σώμα ήταν οφσάιντ, αλλά η ψυχή είναι... ελεύθερη! (ΦΩΤΟ)

Εμείς θα τους στείλουμε στα τρελάδικα - Το σώμα ήταν οφσάιντ, αλλά η ψυχή είναι... ελεύθερη! (ΦΩΤΟ)

Ο Γκρανκάσας γράφει για τη δικαίωση όλων των βασανισμένων επί 30 χρόνια από τη γνωστή «ερυθρόλευκη χούντα» με τα όσα συμβαίνουν τη φετινή σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί 30 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρχε μία χούντα που δεν λυμαινόταν τον χώρο του ποδοσφαίρου, έκανε ό,τι ήθελε, ό,τι γούσταρε, αλλά πλέον αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία. Τα ματς κρίνονται στο 50%-50% από τη διαιτησία. Το «Το Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να γ#$#%^@#» ανήκει στο παρελθόν και στο Λιμάνι τους έχει πιάσει… τρέλα.

Φανταζόμαστε πως δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το ποια ομάδα αφορά ο πρόλογος; Είναι η γνωστή που πανηγυρίζει για τους τίτλους της κλέβοντας ακόμη και στο τάβλι… Ναι, ας δανειστούμε και αυτή την έκφραση. Αλλά όπως είχε πει πρόσφατα και μία ψυχή: «Εμείς θα τους τρελάνουμε…». Και η ΑΕΚ ως φαίνεται το έχει καταφέρει. Και δεν το έχει πετύχει με τους «ερυθρόλευκους» τρόπους, αλλά με μεθόδους στο φως, να τις βλέπει ο κόσμος. Τα έχει καταφέρει θεσμικά… Το έχει κάνει με πράξεις, όχι με λόγια. Και το τελευταίο έχει τη σημασία του… Διότι μην ξεχνάμε ότι κάποιοι πήγαν μαζί του και ήταν μαζί του μέχρι πρότινος και έκαναν «κωλοτούμπα» εσχάτως και νοών νοείτω…

Εμείς θα τους στείλουμε στα τρελάδικα - Το σώμα ήταν οφσάιντ, αλλά η ψυχή είναι... ελεύθερη! (ΦΩΤΟ)

Πάμε και στα ωραία… Εκεί στον Βόλο τι ωραία πράγματα είδαμε; Ενώ τα μεσάνυχτα τι ώρα πράγματα παρακολουθήσαμε και ακούσαμε στη γνωστή εκπομπή. Δεν φανταζόμαστε ότι δεν καταλαβαίνετε για ποια εκπομπή μιλάμε. Αυτή όπου παίζουν μπαλάρα, ξέρετε και σας κλείνουμε το μάτι.

Στον Βόλο, λοιπόν, τελείωσε το παραμύθι του «Πέστε κάτω» μετά το σφάξιμο Ποντίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πέρσι ήταν το «ρίξτε μπάλες οε, οε, οε». Ναι, θυμάστε τότε που ο μεγαλοεπενδυτής της Νότιγχαμ και της πορτογαλικής ομάδας κλώτσαγε μπάλες για να εισπράξει 4ο τεμάχιο ο «Θρύλος των γηπέδων», όπως διατυμπανίζουν ότι είναι… Φέτος, όμως, το hit άλλαξε… Έγινε «Βγείτε και παίξτε μπάλα για να μην τιμωρηθούμε». Διότι αυτό έγινε για περίπου 2 λεπτά… Βόλος και ΟΣΦΠ αντάλλαζαν πασούλες για να μην πέσει καμπάνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και τα μεσάνυχτα η τηλεόραση είχε κωμωδία… Τι ωραία πράγματα ακούσαμε για τις αποφάσεις του Παπαπέτρου. Και, όμως, ήταν όλες σωστές… Αλλά βλέπετε οι άνθρωποι έχουν πάρει πέναλτι από Παπουτσέλη. Τότε που είχε ακουστεί το αλησμόνητο πως «ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι έξω, αλλά η ψυχή μέσα». Ε, το ακούσαμε αυτό για το γκολ του Μασούρα.

Όσο για τα λεγόμενα σούπερ σε κρίσεις διαιτητικών αποφάσεων, των γεγονότων του Βόλου και της βαθμολογίας; Εκεί και αν ήταν απόλαυση… Φοβερή κωμωδία και οι πλατφόρμες ταινιών έριξαν μαύρο δάκρυ, διότι χθες οι τηλεθεατές προτίμησαν να δουν το κανάλι της Λεωφόρου Συγγρού.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X