Ανάρτηση με νόημα από Τσατάλη για τους τίτλους στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ μετά τον Βόλο: «Μας θύμισαν τα νιάτα μας οι μπαγάσηδες...» (ΦΩΤΟ)

Ανάρτηση με νόημα από Τσατάλη για τους τίτλους στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ μετά τον Βόλο: «Μας θύμισαν τα νιάτα μας οι μπαγάσηδες...» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ανάρτηση σχόλιο από Τσατάλη για τους τίτλους στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ μετά τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αιχμηρό σχόλιο από Τσατάλη για το πώς αντιμετώπισαν τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ τα όσα έγιναν την Κυριακή στον Βόλο στο ματς του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος δεν ξεχνά τι έχει τραβήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια από τον Ολυμπιακό… Τι είχε γίνει με τους «χασάπηδες» που έπαιζαν στα ματς των Πειραιωτών και με τις αποφάσεις τους στερούσαν από τους αντιπάλους τον ιδρώτα τους.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, λοιπόν, δανείστηκε σημερινό πρωτοσέλιδο από εφημερίδα που τοποθετείται στον Ολυμπιακό και ανέφερε: «Μας θύμισαν τα νιάτα μας οι μπαγάσηδες…».

Η φωτογραφία που διάλεξαν να «ντύσουν» το πρωτοσέλιδο είναι αφίσα του παλιού γερμανικού συγκροτήματος μέταλ, Destruction, το οποίο στις 6 Μαρτίου του 1987 είχε βγάλει το δίσκο Mad Butcher (τρελός χασάπης)! Έτσι ο Tάσος Τσατάλης βλέποντας το σημερινό πρωτοσέλιδο θυμήθηκε… τα νιάτα του όταν και άκουγε το γνωστό συγκρότημα! Άλλα μάλλον η ανάρτηση δεν ήταν για το στγκρότημα.

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X