Αντίπαλοι ΑΕΚ: Επιστροφή στις νίκες για τη Μαρσέιγ, επικράτησε (2-0) της Ρεν

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Επιστροφή στις νίκες για τη Μαρσέιγ, επικράτησε (2-0) της Ρεν
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, η Μαρσέιγ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League επικράτησε της Ρεν με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, αλλά και την αποβολή του Γου στο 61΄, νίκησε με 2-0 τη Ρεν στο «Βελοντρόμ» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με όνειρα τη νέα σεζόν, αλλά μετά από 13 αγωνιστικές η βαθμολογική τους θέση ήταν εξαιρετικά άσχημη. Αμφότερες ήθελαν το «τρίποντο» απόψε, στην τελευταία αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής, με το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο να παίρνει στο τέλος αυτό που άξιζε βάσει της συνολικής του εικόνας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ (8΄), στο 61΄ βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Καμερουνέζου αμυντικού της Ρεν, Κρίστοφερ Γου και τέσσερα λεπτά «καθάρισαν» το ματς με το γκολ του Ουνάχι.

Η αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο αποκαταστάθηκε στο 68΄, όταν ο Εντιαγέ αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X