ΑΕΚ: Πέρασε σαν σίφουνας (11-1) από τη Λαμία η ανδρική ομάδα futsal

ΑΕΚ: Πέρασε σαν σίφουνας (11-1) από τη Λαμία η ανδρική ομάδα futsal
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 11-1 την Λαμία για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν «σίφουνας»… πέρασε η ΑΕΚ από τη Λαμία, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 11-1 για την 13η αγωνιστική της Futsal Super League.

Οι Υπερκυπελλούχοι, έφτασαν στην 11η νίκη τους σε 12 παιχνίδια και ολοκλήρωσαν τον Α’ Γύρο του Πρωταθλήματος στην 2η θέση, μόλις 1 βαθμό μακριά από την κορυφή και έχοντας την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη συνεχίζει την πορεία της, στοχεύοντας στην κατάληψη της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια ώστε να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ όπου θα κριθεί ο τίτλος. Ως το τέλος του 2023, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν με νίκες κόντρα σε Λάρισα και Υπεροχή Τρικάλων, ενώ υπάρχει και η υποχρέωση για το Κύπελλο με στόχο την πρόκριση στη Φάση των «16».

Αγωνιστικά, ο Σάλας με γκολ στο 3′ και το 7′ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους (0-2). Στο β’ ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στροφές και σκόραραν συνολικά 9 ακόμα γκολ, φτάνοντας στο τελικό 11-1. Αξίζει να τονίσουμε ότι στις κερκίδες βρέθηκαν και φίλοι της ΑΕΚ από την περιοχή που στήριξαν με τη φωνή τους τους αθλητές μας και χειροκρότησαν την προσπάθειά τους.

ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ 1-11

Σκόρερς: Σάλας (3), Αδαμόπουλος, Μάνος (3), Γούσης, Πάις, Ταρνανίδης, Ντάτης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X