Μπεος: «Ο Βόλος δεν θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί καμία ομάδα»

Μπεος: «Ο Βόλος δεν θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί καμία ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αχιλλεά Μπέου σχετικά με τα επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Aχιλλέας Μπέος προέβη σε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του έκανε την χάρη στον Ολυμπιακό και βγήκε να παίξει, λέγοντας πως δεν ήθελε να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς αν δεν τελείωνε η αναμέτρηση τότε σίγουρα οι Πειραιώτες θα κινδύνευαν με βαριά τιμωρία και πολύ πιθανόν παρόμοια με αυτή που δέχθηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί για την στάση του Βόλου. Ο Βόλος δεν θα παίξει ρόλο στο να τιμωρηθεί καμία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ή η ΑΕΚ, ή ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός. Επί ημερών μου δεν θα γίνει. Είναι ντροπή αυτό που είδαμε. Έχει ευθύνη και η ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι τρόπος αυτός να απωθούν τον κόσμο με δακρυγόνα. Δέκα παίκτες έπεσαν κάτω δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, τους βάλαμε οξυγόνο. Παιδιά μικρά στις εξέδρες έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Εάν όσοι έχουν τη δύναμη να φτιάξουν το ποδόσφαιρο δεν πουν «τέρμα οι αλήτες από το ποδόσφαιρο», δεν θα γίνει τίποτα. Επενδύουν, βάζουν λεφτά, βλέπουμε τέσσερις ομάδες για το πρωτάθλημα. Οι αληταράδες που δεν ξέρω από που προστατεύονται συνεχίζουν να ασελγούν εναντίον του ποδοσφαίρου και είναι ντροπή.»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X