Ligue 1: Σημαντική νίκη με 10 παίκτες για την Παρί (2-0) κόντρα στη Χάβρη και στο +4 στην κορυφή

Ligue 1: Σημαντική νίκη με 10 παίκτες για την Παρί (2-0) κόντρα στη Χάβρη και στο +4 στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η Παρί έχασε τον Ντοναρούμα νωρίς με κόκκινη, είχε όμως Εμπαπέ και Βιτίνια που με δικά τους γκολ χάρισαν την νίκη στους πρωτευουσιάνους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε όμως τελικά έφυγε με το διπλό από την Χάβρη, νικώντας την ομώνυμη ομάδα με 0-2.

Οι Παριζιάνοι ξεκίνησαν στον αγώνα με πολλά προβλήματα, καθώς αρχικά έχασαν στο 8′ τον Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στη συνέχεια και δύο λεπτά αργότερα, ο Λουίς Ενρίκε είχε να αντιμετωπίσει κι ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα, με την ομάδα του να μένει με 10 παίκτες.

Μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να τον αποβάλει για το σκληρό φάουλ στον Κασιμίρ. Ο τερματοφύλακας των Παριζιάνων σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του και πέτυχε άθελά του με τις τάπες τον παίκτη της Χάβρη.

Τα πράγματα άρχισαν ωστόσο, να καλυτερεύουν για τους πρωταθλητές Γαλλίας χάρη στο συνήθη ύποπτο, Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε στο 23′.

Ο Λι μοίρασε στον Ντεμπελέ, ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και βρήκε τον Γάλλο σταρ, που έκανε το σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στην εστία του Ντεσμάς.

Τη νίκη της Παρί σφράγισε λίγο πριν από το φινάλε ο Βιτίνια, ο οποίος έκανε το 0-2 στο 89′.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X