Η Λιόν «βλέπει» Σαμπάολι για τον πάγκο της

Η Λιόν «βλέπει» Σαμπάολι για τον πάγκο της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Λιόν απέλυσε τον Φάμπιο Γκρόσο που δεν κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε απολογισμό 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη, δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει την αποστολή του.

Για να τον αντικαταστήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, η διοίκηση των «Λιονέ» βασίστηκε στον Πιερ Σατζ. Ο νέος μεταβατικός προπονητής ξεκίνησε την αποστολή του με νέα ήττα, από τη Λανς (2-3), όμως το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του ήταν αρκετό για να καθησυχάσει τους οπαδούς.

Ωστόσο, η Ολιμπίκ Λιόν, που τον υπολογίζει και για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ αυτή την Τετάρτη, εξακολουθεί να ψάχνει νέο προπονητή. Αρκετά ονόματα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο, από τον Μπρούνο Τζενέσιο μέχρι τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και κυρίως τον Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Τύπος της Μασσαλίας αποκάλυψε ότι υπήρχαν επαφές με τον Αργεντινό προπονητή που απολύθηκε από τη Φλαμένγκο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο πρόεδρος Τζον Τέξτορ το διέψευσε στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Απολύτως ψευδές. Δεν επικοινώνησα ποτέ με κανέναν προπονητή για να αντικαταστήσω τον Φάμπιο. Παραμένω πολύ υποστηρικτικός στον Φάμπιο Γκρόσο», είπε, πριν απολύσει τελικά τον Γκρόσο.

Όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Εκτός από την αποχώρηση του Γκρόσο, η Λιόν επισημοποίησε την άφιξη του Ντέιβιντ Φρίο ως νέου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου. Ο Ισπανός έρχεται από την Μαρσέιγ όπου είχε ήδη συνεργαστεί με τον Σαμπάολι, κι αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Equipe, οι δύο άνδρες έχουν επανασυνδεθεί τις τελευταίες ώρες. Ακόμα καλύτερα, ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ άρχισε να παρακολουθεί αγώνες της Λιόν.

Ο Σαμπάολι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ζουνίνιο που μόλις διορίστηκε νέος σύμβουλος των Τζον Τέξτορ και Eagle Football. Αρκετά για να διευκολύνουν σημαντικά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των πλευρών.

Η γαλλική εφημερίδα εξηγεί ότι το μόνο που θα μπορούσε πλέον να κάνει Αργεντινό τεχνικό να διστάσει είναι η τελευταία θέση στην κατάταξη της Λιόν.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X