Τζόρτζεβιτς: «Πέφταμε να κερδίζει φάουλ ο Ριβάλντο - Ο Στέλιος βουτούσε σα να τον χτυπάει κεραυνός»

Τζόρτζεβιτς: «Πέφταμε να κερδίζει φάουλ ο Ριβάλντο - Ο Στέλιος βουτούσε σα να τον χτυπάει κεραυνός»
Photo Credits: INTIME

Αναφέρθηκε στον Καστίγιο μιλώντας στους "Betarades", σημειώνοντας ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει σε ποια θέση αγωνίζεται, ενώ μίλησε και για τα πέναλτι που κέρδιζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατάκες-φωτιά από τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του. Τι είπε για Καστίγιο, Ολυμπιακό, Αλεξανδρή και Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Καστίγιο μιλώντας στους “Betarades”, σημειώνοντας ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει σε ποια θέση αγωνίζεται, ενώ μίλησε και για τα πέναλτι που κέρδιζε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, αναφέροντας ότι έπεφτε σα να τον χτυπάει κεραυνός!

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και το περιστατικό με την τοιχογραφία με τον Σέρβο να δίνει την δική του εξήγηση για τα όσα έγιναν με την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η κουβέντα πήγε φυσικά και στην διαιτησία, με τον «Τζόλε» να αποκαλύπτει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έπεφταν έξω από την περιοχή για να κερδίσουν φάουλ για να το εκτελέσει ο Ριβάλντο.

Αναλυτικά οι ατάκες-φωτιά του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

Για τον Καστίγιο: «Ο Καστίγιο ήταν το Νο1 πειραχτήρι, σε όλους έκανε πλάκες δεν χαμπάριαζε. Μέχρι ένα σημείο έκανε και σε εμένα, δοκίμαζε μέχρι όπου τον παίρνει. Έπαιρνε κλειδιά, έβαζε κάτι κρέμες καυτερές. Άμα τον ρωτήσουμε ξέρει ποια είναι η θέση του; Άμα μου πει… Δεν ξέρω ποια θέση θα του ταίριαζε.

Τώρα γιατί έβγαλε πίκρα δεν ξέρω. Την άποψη αυτή δεν την λες μετά από 15-20 χρόνια. Έπαιζα και μπακ, έπαιζα και εξτρέμ, έπαιζα σε πολλές θέσεις. Ο Καστίγιο ήταν εξαιρετικός παίκτης, απλά μπορούσε και ανά πάσα στιγμή να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Του ζητάω συγγνώμη αν του στέρησα την καριέρα, αλλά δεν στέκει».

Για τα πειράγματα των Καστίγιο-Τζιοβάνι στον Μπάγεβιτς: «Του είχαν πετάξει μια καραμέλα στο ξενοδοχείο σε ένα φιλικό, δεν είχα πάει, ήμουν με την Εθνική. Τώρα ποιος την πέταξε; Μάλλον ο Καστίγιο δεν την πέταξε, μάλλον την πέταξε ο Τζιοβάνι και τον βρήκε στο κεφάλι από έναν όροφο. Ο Καστίγιο από περιέργεια έσκυψε από το μπαλκόνι και τον είδε, μετά την πλήρωσε ο Καστίγιο και έγινε χαμός. Στο λεωφορείο του χτυπούσαν πάνω αυτά, γίνονταν αυτά, στα αποδυτήρια στις προπονήσεις υπάρχει ένταση μεγάλη».

Γιατί χρησιμοποιούσε τον αγκώνα του στους αγώνες: «Αυτά τα δύο χτυπήματα που βλέπεις είναι από τους αγώνες για να μάθω να κρατάω τους αντιπάλους μακριά. Όταν πήγα στον Ερυθρό Αστέρα ο Λιούπκο Πέτροβιτς με έβαλε να μάθω πώς να κρατάω μακριά τον αντίπαλο. Έπαιζα με τους αγκώνες πολύ, με τους σημερινούς κανόνες δεν θα έβγαζα ούτε τέταρτο, θα έτρωγα συνέχεια κόκκινες κάρτες».

Για τα… φάουλ του Ριβάλντο: «Ο Ριβάλντο ήταν φοβερός για να τελειώνει φάσεις, ο Τζιοβάνι ήταν πιο συζητήσιμος, ο Ριβάλντο ήταν πιο σοβαρός. Μια χρονιά την ζήσαμε από τα φάουλ του Ριβάλντο, πέφταμε γύρω από την περιοχή με 1-2 φάουλ 1-0 «γειά σας» και φεύγαμε, με αποτέλεσμα να έχουμε πάθει… παύσει και να μην κυνηγάμε τα αποτελέσματα».

Για το αν βουτούσε περισσότερο αυτός ή ο Γιαννακόπουλος: «Προσπαθείς να κερδίσεις με κάθε τρόπο, εγώ δεν είχα κερδίσει τόσα πέναλτι και δεν είχα το πέσιμο του Στέλιου. Ήταν τρομερός, σα να σε χτυπάει κεραυνός».

Για το αν είχε ο Ολυμπιακός εύνοια από την διαιτησία: «Νομίζω όλες οι μεγάλες ομάδες και ευνοηθήκανε και αδικηθήκανε, αυτή είναι η αλήθεια και δεν είναι μόνο για την Ελλάδα, όλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται και αδικούνται. Από το κομμάτι το αγωνιστικό την επιβάλεις την εύνοια. Κάποιες χρονιές πήραμε πρωταθλήματα γιατί είχαμε πολύ καλή ομάδα, κάποιες άλλες γιατί είχαμε την τύχη. Ότι ευνοηθήκαμε σε κάποια πράγματα, ευνοηθήκαμε.

Αλλά αδικηθήκαμε κιόλας όπως στους Ρομπέρτο Κάρλος το πέναλτι ή στο ΟΑΚΑ πάλι με την Ρεάλ που περνάει ο Γιαννακόπουλος τον Κανιθάρεθ και τον ανέτρεψε και είπε ο διαιτητής παίζεται. Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα, έχει επαφές. Και ο Μαραντόνα πήρε Παγκόσμιο με το χέρι του Θεού, τι έπρεπε να κάνει να πάει να το πάρει πίσω; Προσπαθείς, αν περάσει πέρασε…»

Για την τοιχογραφία στο Καραϊσκάκης: «Για να μην μπερδεύουμε κάποια πράγματα. Άλλο Ολυμπιακός και άλλο ορισμένοι που είναι στην διοίκηση της ομάδας. Το μόνο που υποψιάζομαι είναι τα όσα έγιναν στην διαπραγμάτευση με τον Γιαννιώτη. Το παιδί δεν ήταν ευχαριστημένο και η πρόταση που έκανε η ομάδα δεν ήταν ικανοποιητική. Δεν έβλεπε το αύριο στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτης και αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε, εκεί έγινε κάποια παρεξήγηση.

Με τον πρόεδρο δεν έχει καμία σχέση, δεν ξέρω τι μεταφέρανε για να φτάσουμε σε αυτή την παρεξήγηση και να γίνει ότι έγινε με την τοιχογραφία, είναι λογικό να στεναχωρηθείς λίγο. Είναι πολύ λεπτό το θέμα όταν είσαι ατζέντης, η παρεξήγηση έγινε με 2-3 άτομα όχι με τον πρόεδρο. Ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο αλλά ήταν σε κάτι ταξίδια και δεν έγινε, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό με την τοιχογραφία».

Για όταν είχε προσωπικό αντίπαλο τον Γεωργέα: «Δεν φταίει μόνο ο Γεωργέας, είχε και τον Τσιάρτα μπροστά που δεν γυρνάει ποτέ πίσω. Όταν παίζαμε με ΑΕΚ παρακαλούσαμε από ποια πλευρά θα είναι ο Τσιάρτας, γιατί θα είχε χώρο επειδή δεν θα σε ακολουθούσε αμυντικά».

Για τον Αλεξανδρή: «Έχει απόλυτο δίκιο ο Αλεξανδρής, εκείνη την χρονιά ήταν προς το τέλος της καριέρας του. Η διοίκηση αποφάσισε να βγω εγώ τελευταίος και να σηκώσω εγώ το τρόπαιο, ενώ ήταν πρώτος αρχηγός. Ήταν απόφαση της διοίκησης εγώ δεν είχα καμία σχέση, όταν βγήκα και είδα τον κόσμο τα έχασα και δεν τον φώναξα, ήταν λάθος δικό μου που δεν τον φώναξα και του ζητάω δημόσια συγγνώμη. Θα έπρεπε να του δώσω το τρόπαιο, αλλά εκείνη τη στιγμή τα έχασα, είναι λάθος δικό μου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X