Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! - «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»

Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! - «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»
Photo Credits: INTIME

Οργισμένοι στην ΑΕΚ με την διαιτησία των Τσαρούχα, Παπαπέτρου και Κατραχούρα!

Πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στην Πάτρα είχαν οι άνθρωπο της ΑΕΚ με τους ξένους παίκτες να κάνουν λόγο για πρωτοφανή σφυρίγματα στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας του Λιόλιου!

Παίκτες, προπονητές και γενικά άπαντες στην ομάδα της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν απογοητευμένοι από τα όσα διαδραματίστηκαν στο παρκέ και από τις αποφάσεις των Τσαρούχα, Παπαπέτρου και Κατραχούρα, με τη γλώσσα του σώματος μετά το τέλος του αγώνα εξάλλου να τα λέει όλα.

Οπως μεταφέρει το Sportal, είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως άπαντες στα αποδυτήρια ήταν εμφανώς απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τα όσα συνέβησαν στο παρκέ του «Δημήτρης Τόφαλος», με τους ξένους παίκτες της ΑΕΚ να τονίζουν ότι «αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα».

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Ένωση θα προβεί σε επίσημα παράπονα, με τις φάσεις πάντως για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Κιτρινόμαυροι να είναι πολλές και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ιδίως στην δεύτερη περίοδο.

Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντως στο κλειστό της Πάτρας ήταν έξαλλος με τη διαιτησία, το ίδιο και οι παίκτες για τα νέα όργια υπέρ του… Λιόλιου!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X