Προμηθέας Πάτρας - AEK Betsson 100-95 (ΤΕΛΙΚΟ)

Προμηθέας Πάτρας - AEK Betsson 100-95 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ Betsson με τον Προμηθέα

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενείται στην Πάτρα από τον Προμηθέα (ΕΡΤ3, 20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League. Οι Πατρινοί είναι τρίτοι στην βαθμολογία, με ρεκόρ 6-2, ενώ η Ένωση ισοβαθμεί με αρκετές ομάδες στο 4-4.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του είχαν μια γεμάτη εβδομάδα να προετοιμάσουν το παιχνίδι, αφού δεν υπήρχε μεσοβδόμαδα αγωνιστική στο BCL, οπότε πήραν ανάσες και αναμένεται να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, οπότε κάποιος ξένος θα πρέπει να κοπεί από την επτάδα. Η ΑΕΚ δεν έχει πετύχει ακόμα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχει χάσει από Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό.

Από την άλλη μεριά ο Προμηθέας έπαιξε την Τρίτη στην Λιθουανία με την Ρίτας όπου έχασε στο τέλος και θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του, αφού έχει 4/4. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και από βαθμολογικής άποψης, αφού η ΑΕΚ προσπαθεί να ανέβει στην κατάταξη για να προλάβει να είναι στην πρώτη επτάδα και να πάρει την πρόκριση για το Φάιναλ-8 του Κυπέλλου.

 

Προμηθέας – ΑΕΚ Βetsson

Διαβάστε ζωντανά την εξέλιξη  της αναμέτρησης στην Πάτρα:

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X