Μίλνερ: «Η ΑΕΚ κέρδισε τον σεβασμό μας, είναι πολύ καλή ομάδα!»

Μίλνερ: «Η ΑΕΚ κέρδισε τον σεβασμό μας, είναι πολύ καλή ομάδα!»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τζέιμς Μίλνερ μετά τη νίκη της Μπράιτον επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος της Premier League, «κατακτητής» των… πάντων με τη φανέλα της Λίβερπουλ και παίκτης της Μπράιτον από το περασμένο καλοκαίρι! Ο Τζέιμς Μίλνερ μίλησε μετά το ματς των «γλάρων» απέναντι στην ΑΕΚ, εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό του για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena!

Eχει ζήσει τα πάντα, σε συλλογικό επίπεδο. Champions League, Premier League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Έχει συνεργαστεί με μυθικά ονόματα της προπονητικής, όπως ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει χριστεί 61 φορές διεθνής με την Αγγλία, ενώ με 626 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, είναι τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του, και απέχει μόλις επτά ματς από τη θέση Νο.2, και την εκθρόνιση του Ράιαν Γκιγκς.

Ο Τζέιμς Μίλνερ έχει με διαφορά το βαρύτερο βιογραφικό στο ρόστερ της Μπράιτον. Κι όμως.

Ήταν από τους λίγους, που έδειξε τεράστια κατανόηση και διάθεση, να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους, μετά το ματς απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Τόνισε ξανά και ξανά, πόσο πολύ τον «κέρδισε» ο τρόπος παιχνιδιού του συνόλου του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ δήλωσε δικαιωμένος ήδη, ως ένα σημείο, από την απόφασή του να μεταβεί στους «γλάρους» το καλοκαίρι του 2023 και να «υπηρετήσει» το πλάνο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά σίγουρα, και πριν το πρώτο ματς και τώρα, είχαμε το ίδιο συναίσθημα για την ΑΕΚ: σεβασμό, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα!

Σαφώς, ήμασταν απογοητευμένοι μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά τα καταφέραμε στο δεύτερο.

Δεν παίξαμε και τόσο καλά, αλλά κερδίσαμε. Πιθανότατα, η εικόνα μας στο πρώτο ματς, ήταν καλύτερη απ’ ό,τι στο δεύτερο. Κι όμως, τότε χάσαμε! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος μέσος, ως ένα πρώτο σχόλιο, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ, όμως, αρνήθηκε να επιλέξει έναν παίκτη, ως τον κορυφαίο της στο γήπεδο.

«Δεν ξεχωρίζω έναν, αλλά την ΑΕΚ ως σύνολο. Κέρδισε τον σεβασμό μας. Είναι μία δυνατή και πολύ καλή ομάδα, δύσκολη για να την αντιμετωπίσει κάποιος. Το είχε αποδείξει από το πρώτο ματς, αλλά αυτήν τη φορά, καταφέραμε να κάνουμε ό,τι χρειαζόταν απέναντί της και αυτό είναι κάτι ευχάριστο».

Τέλος, πριν καν ερωτηθεί, έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Τόσο ως προς την εικόνα και τους χώρους του, όσο και προς την ατμόσφαιρά του.

«Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και το γήπεδο πολύ όμορφο. Ιδανικό μέγεθος, με ωραία αύρα. Στα καλά διαστήματα του αγώνα, ένιωθες τον κόσμο να σε ωθεί. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται ένας παίκτης. Απολαμβάνεις την “εχθρότητα”, το πάθος, την υποστήριξη των οπαδών προς την ομάδα τους. Αγαπώ να παίζω σε τέτοια μέρη».

Πηγή: Bnsports.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X