Άρης: Δύσκολα ο Φεράρι κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Δύσκολα ο Φεράρι κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας 4/12 με την ΑΕΚ με τον Φεράρι να παραμένει αμφίβολος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης προπονήθηκε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την Δευτεριάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ και είδε τον Φράνκο Φεράρι να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του να μοιάζει όλο και δυσκολότερη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν και σήμερα τα δικά τους προγράμματα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X