Αιχμές Τούχελ κατά Παρί: «Όταν η Μπάγερν μιλάει για απαράδεκτες συμπεριφορές, γελάω με όσα πέρασα στην Παρί»

Αιχμές Τούχελ κατά Παρί: «Όταν η Μπάγερν μιλάει για απαράδεκτες συμπεριφορές, γελάω με όσα πέρασα στην Παρί»
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Τούχελ σχολίασε με αρνητικό τρόπο τα όσα πέρασε όσο ήταν προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μέχρι τώρα θητεία του στην Μπάγερν με εκείνη της Παρί σύγκρινε ο Τόμας Τούχελ, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των Βαυαρών.

Ο άλλοτε προπονητής των Τσέλσι και Ντόρτμουντ μίλησε στο συνέδριο της ISPO και στάθηκε στις διαφορές ανάμεσα στους πάγκους των Βαυαρών και των Παριζιάνων, κάνοντας ειδική αναφορά στις προσωπικότητες που είχε να διαχειριστεί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο Τούχελ έριξε και το «καρφί» του προς την Παρί, καθώς δήλωσε ότι όταν του αναφέρουν για μια απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή της Μπάγερν, γελάει καθώς θυμάται τι είχε να αντιμετωπίσει στο Παρίσι…

«Στο Παρίσι, οι κανόνες είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς στη Γερμανία. Αυτό με βοηθάει να καταλαβαίνω καλύτερα τους παίκτες μου. Όταν ακούω στη Μπάγερν ότι συγκεκριμένη συμπεριφορά ενός παίκτη είναι απαράδεκτη, με κάνει να γελάω γιατί λέω στον εαυτό μου: “Δεν φαντάζεσαι τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην Παρί», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ για τη δύσκολη κατάσταση στο Παρίσι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X