Ντανκ: «Σκληρή και καλή ομάδα η ΑΕΚ»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ουδέποτε έγινε χρήση χημικών εντός του γηπέδου»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της Μπράιτον, Λούις Ντανκ μίλησε μετά το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε δύσκολη τη ζωή της Μπράιτον και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων στους ομίλους του Europa League. Το εξομολογήθηκε στο SPORT24  ο απόλυτος στρατιώτης των Γλάρων, Λιούις Ντανκ.

Ο κάπτεν της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι τόνισε την πίεση και την ατμόσφαιρα της OPAP Arena, σημειώνοντας πως η Ένωση παρεμπόδισε το αγγλικό σύνολο από το να παίξει το στιλ που θέλει να παίζει

-Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου για τις δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, διότι μετά από την κλήρωση είδαμε πως δεν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για την ελληνική ομάδα, καθώς ο περισσότερος κόσμος πίστευε πως θα είναι τελευταία στον όμιλο και τελικά είδαμε να παίζετε δύο σπουδαίο ματς εναντίον τους.

“Στο πρώτο παιχνίδι δεν αγωνίστηκα γιατί ήμουν τραυματίας και το παρακολούθησα. Ναι, είναι σκληρή και καλή ομάδα. Μας έκαναν πολύ δύσκολο και στους δύο αγώνες το στιλ που θέλουμε να παίζουμε. Σήμερα ήταν πολύ πολύ σκληρό παιχνίδι με πίεση και το θόρυβο των φιλάθλων ήταν μια κατάσταση δύσκολη για εμάς. Δείξαμε δύναμη ως σύνολο για να κάνουμε αυτό που έπρεπε”.

-Είμαστε μάρτυρες κάτι σπουδαίου ναι γίνεται στην Μπράιτον Ποιος είναι ο στόχος σας στην πρώτη σας ευρωπαϊκή συμμετοχή. Θεωρείς ότι μπορείτε να πετύχετε να είστε ψηλά;

“Σίγουρα! Ο επόμενος στόχος μας είναι η κορυφή στον όμιλο, διότι είναι μεγάλο πράγμα να είσαι πρώτος. Μετά γιατί όχι; Πρέπει να μιλήσουμε για την προηγούμενη σεζόν που θέλαμε να πετύχουμε την Ευρώπη κι αυτόν ήταν πάνω από τις προσδοκίες τότε και το κάναμε. Γιατί όχι λοιπόν; Είμαστε σε μία διοργάνωση που όλες οι ομάδες πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν, γιατί όχι κι εμείς”

-Πολλά ταλέντα, πολλά wonderkid. Πες μας το μυστικό σας. Πώς το ανακατεύετε αυτό και βλέπουμε κάτι όμορφο στην Premier League και στην Ευρώπη επίσης;

“Θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο γι’ αυτό. Τους ανθρώπους που αγοράζουν και το φέρνουν εις πέρας. Έχουμε καλή ισορροπία μεταξύ των έμπειρων και των νέων που οι δεύτεροι μαθαίνουν από παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια στους κορυφαίους πέντε και έχουν κερδίσει τα πάντα.

Από 32 ετών κι ακόμα μαθαίνω από τον Τζέιμς Μίλνερ. Οι μεγάλοι τραβάνε το σύνολο και έχουμε καλό σύνολο που δουλεύει στην προπόνηση. Πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και τα νέα αγόρια να γίνονται καλύτερα”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X