ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ουδέποτε έγινε χρήση χημικών εντός του γηπέδου»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ουδέποτε έγινε χρήση χημικών εντός του γηπέδου»
Photo Credits: INTIME

Ξεκαθαρίζει τα γεγονότα η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν δακρυγόνα… κατά λάθος μετά από προσπάθεια της ελληνικής αστυνομίας να απομακρύνει κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην «OPAP Arena» για το Europa League (0-1).

Η ΑΕΚ χαρακτηρίζει «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα όσα λέγονται για χρήση δακρυγόνων εντός του γηπέδου και συμπλήρωνει πως «πρέπει να είναι ξεκάθαρο και το γνωρίζουν φυσικά όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο (και ήταν πολλοί ακόμη εκείνη την ώρα) πως κανένα δακρυγόνο δεν έπεσε μέσα στο γήπεδο.

Υπάρχει χρήση ενός και μόνο χημικού εκτός του γηπέδου κι ενδεχομένως επειδή έφτασε ένα μέρος από την επίδραση του να φαίνονται και κάποιοι να καλύπτουν τα πρόσωπα τους».

Ενώ από την ΑΕΚ καταλήγουν πως «Ποτέ δεν έπεσαν χημικά εντός γηπέδου, και ούτε κατά διάνοια συνέβη οτιδήποτε που θα το δικαιολογούσε αυτό»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X