ΑΕΚ: Η αφέλεια και τα πέναλτι στην Ευρώπη - Έχει δεχθεί έξι γκολ από την «άσπρη βούλα» (VIDEO)

ΑΕΚ: Η αφέλεια και τα πέναλτι στην Ευρώπη - Έχει δεχθεί έξι γκολ από την «άσπρη βούλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φέτος η ΑΕΚ είναι... καταραμένη έχοντας εις βάρος έξι πέναλτι στα 5 ματς του ομίλου του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό… Εννέα τέρματα έχει δεχθεί η ΑΕΚ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του ομίλου της στο Europa League και τα έξι είναι από το σημείο του πέναλτι. Μόνο σε ένα ματς ως τώρα δεν έχει δει τους ρέφερι να καταλογίζει εις βάρος της πέναλτι, αυτό με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ομάδα του Αλμέιδα υποπέφτει στην «εσχάτη των ποινών» αρκετά συχνά,, ενώ Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» δέχθηκε δύο γκολ με πέναλτι από τον Ζοάο Πέδρο στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον, ένα από τον Μπεργκβάιν στην OPAP Arena και δύο από τους Μασσαλούς, από Αρίτ και Βερετού. Ενώ, χθες ο Σιμάνσκι έκανα ξανά πέναλτι στον Ζοάο Πέδρο με τον ίδιο να εκτελεί εύστοχα.

Μόλις τρία γκολ έχουν προέλθει σε κανονική ροή αγώνα, αυτό του Βιτίνια στο πρώτο μέρος με τη Μαρσέιγ. Το οποίο φυσικά ήταν ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του επιθετικού της Μαρσέιγ. Όπως και στο δεύτερο ματς με τους Μασσαλούς στην Αθήνα με τα τέρματα των Εμπέμπα και Σαρ.

Δείτε τα βίντεο:

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X