ΑΕΚ: Η κριτική των 15 «κιτρινόμαυρων» που έπαιξαν στο ματς με την Μπράιτον

ΑΕΚ: Η κριτική των 15 «κιτρινόμαυρων» που έπαιξαν στο ματς με την Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν με τους Άγγλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της στους ομίλους, αλλά τελικά δεν πήρε τίποτα απέναντι στην Μπράιτον.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στους Γάλλους

Τσίτσαν Στάνκοβιτς:Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Στο ξεκίνημα του ματς κράτησε το μηδέν με μια πολύ καλή απόκρουση στην γωνιά του. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε με μαεστρικό τρόπο ένα τετ α τετ του Φέργκιουσον.

Λάζαρος Ρότα: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και είχε τον δύσκολο ρόλο να καλύπτει την πλευρά στην οποία έβγαινε ο Μιτόμα. Παρόλα αυτά ήταν πολύ σταθερός, το έκανε με σωστό τρόπο, ενώ βοήθησε και στα ανεβάσματά του. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε πολύ και έκανε λάθη.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα μια φορά έκανε μια πληθωρική εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ ο Κροάτης στόπερ. Ένα λάθος συνεννόηση με τον Στάνκοβιτς στην αρχή του παιχνιδιού και από εκεί και πέρα τα έκανε όλα αψεγάδιαστα. Κάλυπτε σωστά τους χώρους, κρατούσε την θέση του και μέτρησε και δυο εξαιρετικά καθοριστικές παρεμβάσεις.

Αρόλντ Μουκουντί: Έβγαλε σημαντική δουλειά συνολικά στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ. Ανέβαινε πολύ ψηλά και πρέσαρε, με αποτέλεσμα να κλέψει πολλές μπάλες και να χαλάσει πολλές επιθέσεις της Μπράιτον. Επίσης ήταν πολύ αποτελεσματικός, όσες φορές πήγε στο ένας εναντίον ενός.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολλή δουλειά και από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Πήγε καλά και στο ανασταλτικό κομμάτι απέναντι στον ταχύτατο Αντιγκρά, αλλά και στις συνεργασίες που έκανε στα ανεβάσματά του στην επίθεση.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Εξαιρετικό ματς από τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό που έκανε τα πάντα στην μεσαία γραμμή, αλλά κυρίως ήταν βράχος στο τρόπο που διαχειρίστηκε τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έκανε πολλά χιλιόμετρα και έβγαλε πολλή δουλειά σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου. Κάποια στιγμή μάλιστα έπαιζε μόνος του στα χαφ και τα έβγαλε πέρα.

Ορμπελίν Πινέδα: Σούπερ ματς και ίσως ο κορυφαίος της ΑΕΚ μαζί με τον Σιμάνσκι. Ο Μεξικανός χαφ φαινόταν σαν βρίσκεται… παντού μέσα στο γήπεδο. Γύριζε χαμηλά για να πάρει μπάλες και να κάνει παιχνίδι, απελευθερωνόταν ο ίδιος με την μπάλα και απορύθμιζε όλη την αντίπαλη αμυντική λειτουργία, έπαιρνε εξαιρετικές πρωτοβουλίες. Πάλεψε μέχρι τέλους και μέχρι να μείνει από δυνάμεις.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Έκανε κίνηση συνεχώς από την πλευρά του, με προσωπικές ενέργειες αλλά και με συνεχή απειλή πάνω στην άμυνα της Μπράιτον. Δεν είχε σωστές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια και κυρίως χρεώνεται την φάση που πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλο που η πρώτη που είχε πάρει ήταν αυστηρή.

Νορντίν Άμραμπατ: Ξεκίνησε το ματς με μια εξαιρετική κάλυψη στην άμυνα στην δεξιά πλευρά της ΑΕΚ. Πήρε μπάλες πάνω του, κάποιες φορές τις κράτησε ίσως περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε, αλλά γενικώς συμμετείχε και αυτός στην καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας. Παρόλα αυτά δεν του βγήκαν και του Μαροκινού, οι αποφάσεις στην τελική του προσπάθεια.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιζε τυπικά ως δεύτερος επιθετικός. Πρακτικά όμως αυτό που έκανε ήταν να μπαίνει ως τρίτος χαφ στην μεσαία γραμμή και να βοηθάει πολύ και στο πρέσινγκ και στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά και στο δημιουργικό παιχνίδι. Το πάλεψε πολύ, έτρεξε πολύ και βοήθησε σημαντικά.

Στίβεν Τσούμπερ : Πάλεψε πολύ ως σέντερ φορ ανάμεσα στους στόπερ της Μπράιτον. Ειδικά όμως στο πρώτο ημίχρονο βρήκε πολλές χαραμάδες και κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Βρήκε φάσεις για να μπορέσει να εκτελέσει, έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Έκι Πόνσε: Μπήκε στο γήπεδο όταν η ΑΕΚ είχε μείνει πλέον με δέκα παίκτες. Πάλεψε πολύ και έδωσε μπόλικες μάχες. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν βρέθηκε σε θέση βολής για να μπορέσει να εκτελέσει.

Σέρχιο Αραούχο: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς και έπαιξε ως δεύτερος χαφ, έδωσε και αυτός πολλές μάχες. Και πέρασε και μια εκπληκτική κάθετη πάσα στον Πινέδα στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα και ξεκούραστα πόδια. Παρότι πήρε πολλές προσπάθειες από την πλευρά του, δεν κατάφερε να περάσει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Ροντόλφο Πισάρο: Ήταν η τελευταία κίνηση του Αλμέιδα. Πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε να κτίσει σωστά επιθέσεις της ΑΕΚ. Είχε ορισμένες καλές ενέργειες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X