Διπλό μήνυμα Τσατάλη για τον κόσμο και τη δολοφονία Κατσούρη: «Είμαστε τιμωρημένοι - Μην ασχολείστε με υπάνθρωπους»

Διπλό μήνυμα Τσατάλη για τον κόσμο και τη δολοφονία Κατσούρη: «Είμαστε τιμωρημένοι - Μην ασχολείστε με υπάνθρωπους»
Photo Credits: INTIME

Διπλό μήνυμα έστειλε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης για τον κόσμο ενόψει Μπράιτον και τα «ύποπτα» σενάρια για Κατσούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση με νόημα από τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσο Τσατάλη για τον κόσμο ενόψει Μπράιτον και τα «ύποπτα» σενάρια για Κατσούρη.

«Είμαστε τιμωρημένοι αυτή την στιγμή. Με αναστολή. Ένα βεγγαλικό, ένα καπνογόνο, μια κροτίδα και το πέταλο κλείνει στο επόμενο ευρωπαϊκό. Είναι δεδομένο, δεν θα κριθεί σε κάποιο πειθαρχικό της UEFA, είμαστε ήδη τιμωρημένοι», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Facebook o Τσατάλης για να σπεύσει στη συνέχεια σε υστερόγραφο του να αναφερθεί στα σενάρια που διακινούνται για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

«Για μια ακόμη φορά ανήμερα εντός έδρας ευρωπαϊκού μας ματς βγαίνουν και παίζουν δυνατά «σενάρια» που μας προκαλούν, για την υπόθεση που μας πληγώνει και θα μας πληγώνει πάντα. Προσωπικά το μόνο που λέω στους ΑΕΚτζήδες που μπαίνουν στα social, είναι να μην μασάνε στις προκλήσεις των διάφορων πιθήκων ή troll, που χυδαιολογούν. Αγνοήστε τους, μην ανοίγετε κουβέντες μαζί τους, είναι υπάνθρωποι. Αγνοήστε όλη την σπέκουλα που εμφανίζεται ξαφνικά πριν από κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στην OPAP Arena», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Οι ανακοινώσεις μας για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Μπράιτον δεν είναι οι τυπικές σε αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε και τις προηγούμενες φορές ήταν οι τυπικές και το έχουμε πει με ένταση και με όση έμφαση μπορεί να δώσει κανείς.

Είμαστε τιμωρημένοι αυτή την στιγμή. Με αναστολή. Ένα βεγγαλικό, ένα καπνογόνο, μια κροτίδα και το πέταλο κλείνει στο επόμενο ευρωπαϊκό. Είναι δεδομένο, δεν θα κριθεί σε κάποιο πειθαρχικό της UEFA, είμαστε ήδη τιμωρημένοι.

Παιδιά επίσης τα strobos είναι πυροτεχνήματα. Ανάβεις ένα, επίσης κλείνει το πέταλο.

Είναι γελοίο να τιμωρούμαστε και να κλείνει το γήπεδο μας ή κομμάτι του για πράγματα που εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε και δεν μας προσφέρουν τίποτα!!!

Είναι γελοίο να έχουμε μπροστά μας τέτοιου υψηλού επιπέδου αγωνιστικές προκλήσεις, να διεκδικούμε τόσο υψηλούς στόχους και να ασχολούμαστε με τόσο ασήμαντα, χωρίς νόημα πράγματα.

ΥΓ: Για μια ακόμη φορά ανήμερα εντός έδρας ευρωπαϊκού μας ματς βγαίνουν και παίζουν δυνατά «σενάρια» που μας προκαλούν, για την υπόθεση που μας πληγώνει και θα μας πληγώνει πάντα.

Προσωπικά το μόνο που λέω στους ΑΕΚτζήδες που μπαίνουν στα social, είναι να μην μασάνε στις προκλήσεις των διάφορων πιθήκων ή troll, που χυδαιολογούν. Αγνοήστε τους, μην ανοίγετε κουβέντες μαζί τους, είναι υπάνθρωποι. Αγνοήστε όλη την σπέκουλα που εμφανίζεται ξαφνικά πριν από κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στην OPAP Arena.
Η ΑΕΚ σας έχει ανάγκη απόψε. Έχει ανάγκη και να την προστατέψετε και να την ενισχύσετε. Στο σπίτι Μας και για τον Μιχάλη Μας!!!

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X