Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε (4-2) τη Νάπολι - Γύρισε από το 3-0 σε 3-3 η Ίντερ!

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε (4-2) τη Νάπολι - Γύρισε από το 3-0 σε 3-3 η Ίντερ!
Photo Credits: INTIME

Όσα έγιναν στα βραδινά παιχνίδια του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε με 4-2 τη Νάπολι.

Υπερηχητική η Άρσεναλ, τσάκισε με 6-0 τη Λανς στο Λονδίνο, έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ!

Φοβερό ματς στη Λισσαβώνα με τη Μπενφίκα να προηγείται 3-0 της Ίντερ αλλά τους Ιταλούς να κάνουν τρομερό β’ ημίχρονο και να ισοφαρίζουν σε 3-3!

«Κλείδωσε» πρωτιά η Ρεάλ Μαδρίτης

Την πρόκριση στα νοκ άουτ του φετινού Champions League εξασφάλισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από απίθανη ματσάρα στο «Μπερναμπέου» επιβλήθηκε 4-2 της Νάπολι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού!

Αποτέλεσμα με το οποίο οι «μερένχες» έκαναν το «5 στα 5» στον 3ο όμιλο και εξασφάλισαν την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, στέλνοντας τους «παρτενοπέι» σε ματς «τελικό» για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μπράγκα!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου έμειναν στο 1-1 στην Πορτογαλία, με τους Γερμανούς να παραμένουν – έστω και μαθηματικά αφού αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ στο φινάλε – ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Πρωτιά με εξάρα για Άρσεναλ

Πρώτη και καλύτερη η Άρσεναλ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! H ομάδα του Μικέλ Αρτέτα διέλυσε με 6-0 τη Λανς, με τα πέντε από αυτά να έχουν έρθει στο πρώτο ημίχρονο και εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League.

Την ίδια ώρα… τράβηξε μαζί της ως δεύτερη και την Αϊντχόφεν, η οποία νωρίτερα είχε επικρατήσει με μυθική ανατροπή 3-2 της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Κάπως έτσι, το Αϊντχόφεν-Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά την ίδια ώρα το Λανς-Σεβίλλη θα κρίνει την 3η θέση που θα οδηγήσει στο Europa League, με τους Ισπανούς να ψάχνουν μόνο νίκη και οι Γάλλοι να παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Ξενέρωσε την Μπενφίκα με τρομερό come-back η Ίντερ

Την… χάλασε στην Μπενφίκα η Ίντερ! Οι Πορτογάλοι βρίσκονταν μπροστά στο φάσμα της πρώτης τους νίκης στο φετινό Champions League, αφού προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στα… δεύτερα που κατέβασε στο ματς ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να μείνουν όρθιοι και αήττητοι στον όμιλο, παίρνοντας την ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3.

Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του ομίλου η Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 με την Σάλτσμπουργκ και τα πάντα έμειναν ρευστά και… απαράλλακτα!

Αυτό σημαίνει πως στην τελευταία αγωνιστική στο «Τζουζέπε Μεάτσα» θα κριθεί η πρωτιά ανάμεσα σε Ίντερ και Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να υπερτερούν αυτή τη στιγμή στο goal average, ενώ θα κριθεί στην Αυστρία και η 3η θέση, όπου η Ζάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μπενφίκα και ψάχνει δύο αποτελέσματα σε αντίθεση με τους Πορτογάλους που θέλουν μόνο νίκη.

Champions League: Τα σημερινά αποτελέσματα

  • Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3
  • Σεβίλλη-Αϊντχόφεν 2-3
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 4-2
  • Άρσεναλ-Λανς 6-0
  • Μπενφίκα-Ίντερ 3-3
  • Μπάγερν Μονάχου-Κοπεγχάγη 0-0
  • Σοσιεδάδ-Σάλτσμπουργκ 0-0
  • Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1-1

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X