Αποκλεισμός του Χουάνγκ Ουι-τζο από την εθνική, έρευνα για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του

Αποκλεισμός του Χουάνγκ Ουι-τζο από την εθνική, έρευνα για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του
Photo Credits: INTIME

Τιμωρείται από την ομοσπονδία της Νότιας Κορέας ο Ουι-τζο Χουάνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας τιμώρησε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα τον Χουάνγκ Ουι-τζο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Νόριτς, ως δανεικός από τη Νόττιγχαμ Φόρεστ, αφού κατηγορήθηκε ότι τράβηξε και μοιράστηκε ένα σεξουαλικό βίντεο με την πρώην σύντροφο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη συγκατάθεση της.

Οι αρχές της Νότιας Κορέας ερευνούν τις καταγγελίες που έκανε η πρώην σύντροφος του παίκτη, ο οποίος έπαιξε με τη Νόριτς χθες (28-11-23) και μάλιστα σημείωσε ένα γκολ στην ήττα της ομάδας από τη Γουότφορντ (2-3).

Σύμφωνα με το BBC, ο Ουί-τζο αρνείται την κατηγορία και ο αγγλικός σύλλογος παρακολουθεί την εξέλιξη της έρευνας.

Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με τη Νότια Κορέα σε δύο προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 στην τελευταία διεθνή διακοπή, σκοράροντας με πέναλτι κόντρα στη Σιγκαπούρη. Αναμενόταν να κληθεί για το Κύπελλο Ασίας τον Ιανουάριο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της έρευνας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X