Αλμέιδα για Πινέδα: «Χρειάζεται ξεκούραση και διαχείριση - Το σκέφτομαι μόνο εγώ αυτό, πρέπει να κάνει το ίδιο και η Εθνική Μεξικού»

Αλμέιδα για Πινέδα: «Χρειάζεται ξεκούραση και διαχείριση - Το σκέφτομαι μόνο εγώ αυτό, πρέπει να κάνει το ίδιο και η Εθνική Μεξικού»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενόψει Μπράιτον αναφέρθηκε και στη διαχείριση του Ορμπελίν Πινέδα λόγω των πολλών παιχνιδιών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League.

«Χρειάζεται ξεκούραση και διαχείριση, tο σκέφτομαι μόνο εγώ αυτό, πρέπει να κάνει το ίδιο και η Εθνική Μεξικού», είπε μεταξύ άλλων για τον Πινέδα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Ο Πινέδα αυτό που έκανε ήταν πως συμμετείχε στην εθνική, έπαιξε καλά, ήρθε στην ομάδα, έπαιξε καλά. Έναν χρόνο είναι χωρίς διακοπές. Τον έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες θέσεις. Ξέρω πως αυτό το σώμα κάποια στιγμή δεν θα αντέξει», ανέφερε αρχικά για τον Πινέδα ο Ματίας Αλμέιδα για να σπεύσει στη συνέχεια να μιλήσει για τη διαχείριση που χρειάζεται ο Μεξικανός.

«Προσπαθώ να διαχειριστώ τον τρόπο που προπονείται. Σε κάποια παιχνίδια τον έχω βγάλει. Αλλά είμαστε δυο που ενδιαφερόμαστε για τον Πινέδα. Αλλά τόσο μεγάλα ταξίδια σε τόσο μικρά χρονικά διαστήματα, πρέπει να προστατεύσουμε και τον ποδοσφαιριστή», είπε ακόμη ο Αλμέιδσα.

«Τον φρόντισα για την εθνική. Επιλέχθηκε ως ο καλύτερος ξένος. Και πιστεύω πως υπάρχουν και κάποια ματς που δεν είναι σημαντικά και δεν χρειάζεται να ταξιδεύει συνεχώς και θα μπορούσε να ξεκουραστεί. Όμως ο Πινέδα πάντα είναι χαρούμενος και θέλει να παίζει στην εθνική», υποστήριξε ακόμη ο «Pelado» για τον Μεξικανό άσο που εδώ και 1,5 χρόνο παίζει ακατάπαυστα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X