Αλμέιδα: «Στόχος να κάνουμε ό,τι και στο Μπράιτον!»

Αλμέιδα: «Στόχος να κάνουμε ό,τι και στο Μπράιτον!»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον στόχο της ΑΕΚ στο αυριανό ματς με την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League αναφέρθηκε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι και στο Μπράιτον!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

-Τι χρειάζεται να κάνει η ΑΕΚ για να κερδίσει

«Το αυριανό ματς, είναι ένα ακόμα σημαντικό για εμάς. Ένα παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που παίζει από το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Το παιχνίδι που παίξαμε στην Αγγλία ήταν δύσκολο και ισοδύναμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο ένα ισοδύναμο ματς και να φέρουμε εις πέρας το δικό μας παιχνίδι. Γνωρίζοντας πάντα, ποια ομάδα πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Αλλά θα είναι έντεκα εναντίον έντεκα».

-Όταν ήρθατε στην ΑΕΚ είχατε πει ότι είχατε καλή διαίσθηση για ότι θα συμβεί. Τώρα τι διαίσθηση έχετε για τον όμιλο

«Είναι διαφορετικές αισθήσεις. Όταν ήρθα είχα έναν στόχο πολύ ξεκάθαρο και μπορέσαμε και τον καταφέραμε. Κατακτώντας αυτόν τον στόχο, μπορέσαμε να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Και αυτό που κάνουμε είναι να παίζουμε σε ομάδες πολύ δυνατές και με διαφορετικές πραγματικότητες. Όταν αναφέρομαι σε πραγματικότητες, εννοώ τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, τις επενδύσεις που γίνονται, τις πολλές διαφορές σε πολλά επίπεδα. Γι αυτό με χαροποιεί πολύ, που η ΑΕΚ διατηρεί ακόμα πιθανότητες πρόκρισης από το γκρουπ. Αυτό που αισθάνομαι είναι πως όσο οι αριθμοί το επιτρέπουν, εμείς έχουμε πιθανότητες. Και προπονώ ένα γκρουπ που οι παίκτες θα δώσουν και την ψυχή τους».

– Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ σε σχέση με τα δυο προηγούμενα εντός του ομίλου, για να πάρει αυτή την φορά τη νίκη

«Θα πρέπει να παίξουμε μ’ αυτόν τον τρόπο, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είναι δύσκολος. Και έπειτα παίζοντας με τον ίδιο τρόπο, να είμαστε πιο εύστοχοι στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργούνται σ’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε πάρα πολύ όρεξη. Θέλουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Και το αυριανό θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι»

– Για την επιστροφή του Αραούχο και για τις σκέψεις για ενδεκάδα

«Είναι αλήθεια πως όταν επιστρέφουν οι παίκτες από τραυματισμό πρέπει να τους προστατεύουμε. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό το σερί, είχαμε παίκτες με προβλήματα. Και αυτό που δεν θέλουμε είναι να επιστρέψουν στις περιόδους που ήταν εκτός. Είμαστε σε στενή επαφή με το ιατρικό επιτελείο και να μπορούμε να βλέπουμε την κούραση και τα φορτία κάθε παίκτη. Και όσον αφορά το αυριανό ματς, σήμερα θα αποφασίσουμε ποιοι θα ξεκινήσουν».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X