Παρελθόν από την Ναντ ο Αριστουί, κοιτάζει τον Γκουρβενέκ

Παρελθόν από την Ναντ ο Αριστουί, κοιτάζει τον Γκουρβενέκ
Photo Credits: INTIME

Η Ναντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Πιερ Αριστουί από τον πάγκο της ομάδας και ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ναντ ανακοίνωσε την απόλυση του Πιερ Αριστουί, ενώ φήμες θέλουν τους Γάλλους να βρίσκονται κοντά στον Ζοσελίν Γκουρβενέκ.

Η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ο Αριστουί ανέλαβε τη Ναντ για τα 4 τελευταία παιχνίδια της περασμένης σεζόν και απέφυγε τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

«Η Ναντ θα ήθελε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσει τον Πιερ Αριστουί και το επιτελείο του που έθεσαν όλες τις ανθρώπινες ιδιότητες και το ταλέντο τους στην υπηρεσία του συλλόγου. Εκτιμημένοι από όλους, επέτρεψαν στον σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία στο τέλος της περασμένης σεζόν», ανέφερε η Ναντ.

Ο σύλλογος θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του αργότερα  σήμερα με τα γαλλικά μέσα να αναφέρουν ότι ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X