Μπενφίκα: Έκλεισε τον Πρεστιάνι από την Βελέζ Σάρσφιλντ

Μπενφίκα: Έκλεισε τον Πρεστιάνι από την Βελέζ Σάρσφιλντ
Photo Credits: INTIME

Στην Μπενφίκα ένα από τα νέα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπενφίκα έδωσε τα χέρια με τη Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Τζιανλούκα Πρεστιάνι, ενός από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Ο 17χρονος μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και σύμφωνα με το «TY Sports» έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της Λισαβόνας για συμβόλαιο για πεντέμισι χρόνια και τον Ιανουάριο θα ενταχθεί στο ρόστερ των «αετών».

Γεννημένος το 2006 στη Σιουδαδέλα της επαρχίας του Μπουένος Αϊρες, ο Πρεστιάνι μεγάλωσε σε μία από τις πιο σκληρές γειτονιές, την Εχερσίτο Δε Λος Αντες, μια υποβαθμισμένη περιοχή με πολύ κακή φήμη, η οποία είναι γνωστή και ως Φουέρτε Απάτσε.

Κατάφερε να ανταπεξέλθει μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας στα παιδικά του χρόνια σε μία γειτονιά που τίποτα δεν είναι δεδομένο, κατάφερε να λάμψει από τις μικρές του κιόλας ηλικίες και να «αναγκάσει» τη Βέλες να τον εντάξει στις ακαδημίες της. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει ήδη 33 συμμετοχές στη Βελέζ, η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου δέκα εκατ. ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X