NBA: Ο Μαρκ Κιούμπαν πουλάει τους Ντάλας Μάβερικςκαι 3.5 δις δολάρια

NBA: Ο Μαρκ Κιούμπαν πουλάει τους Ντάλας  Μάβερικςκαι 3.5 δις δολάρια
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος για το deal της ζωής του είναι ο Μαρκ Κιόυμπαν με τους Ντάλας Μάβερικς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κιόυμπαν είναι έτοιμος να πουλήσει του Ντάλας Μάβερικς για το αστρονομικό ποσό των 3,5 δις. δολαρίων.

Στον απόηχο της νίκης των Μάβερικς επί των Ρόκετς, με την τρομακτική παράσταση του Λούκα Ντόντσιτς, κυριαρχούσε μία είδηση. Το πωλητήριο που έβαλε στην ομάδα ο Μαρκ Κιούμπαν.

Ο άνθρωπος που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών το μακρινό 2000, έρχεται πλέον να βάλει τέλος σε αυτήν τη θητεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαμς Σαράνια. Βέβαια ο Κιούμπαν δε βιάζεται, μιας και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως σήμερα μέχρι να βρει τον… αντικαταστάτη του.

Η συμφωνία βέβαια αγγίζει ποσά που μοιάζουν τρομακτικά, με το ρεπορτάζ από τις Ηνωμένες Πολιτείες να κάνει λόγο για συμφωνία περίπου 3.5 δις δολάρια, την ώρα που το αντίστοιχο ποσό της αγοράς ήταν 285 εκατομμύρια. Η αξία των Μάβερικς εκτοξεύτηκε στα χέρια του Κούμπαν, με το franchise να κερδίζει στο μεταξύ ένα πρωτάθλημα το 2011, χάρη στον Ντιρκ Νοβίτσκι και φυσικά να έχει στις τάξεις του τον Λούκα Ντόντσιτς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X