Champions League: Μάχη για μια έξτρα θέση - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Champions League: Μάχη για μια έξτρα θέση - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πώς διαμορφώνεται η μάχη για τις δύο έξτρα θέσεις του Champions League τη σεζόν 2024/25.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το Champions League να είναι ακόμα στη φάση των ομίλων, αλλά όλοι σκέφτονται την νέα έκδοση του θεσμού που θα έρθει του χρόνου.

Οι διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA μπαίνουν στη νέα εποχή τη σεζόν 2024/25, με ένα ενιαίο πρωτάθλημα 36 ομάδων να παίρνει τη θέση της… παραδοσιακής φάσης με τα γκρουπ που είχαμε συνηθίσει.

Δύο από τα εισιτήρια δε, θα πάνε στις χώρες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς την εφετινή χρονιά.

Μετά και τα ματς της τρίτης (28/11), Γερμανία και Ισπανία φιγουράρουν στην πρώτη δυάδα, με την Ιταλία να ακολουθεί λίγο πιο πίσω.

Τουρκία και Βέλγιο συμπληρώνουν την πεντάδα, με την απογοητευτική, έως τώρα, Αγγλία να εντοπίζεται στην έκτη θέση – την ώρα που και η Ελλάδα είναι στην πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνοντας την 9η θέση!

Οι δύο χώρες που θα βρεθούν στις ισάριθμες πρώτες θέσεις στο τέλος της σεζόν θα εξασφαλίσουν από ένα έξτρα εισιτήριο. Με τα νυν δεδομένα δηλαδή, ο 5ος της Bundesliga και της La Liga θα έμπαινε στον θεσμό τη νέα χρονιά.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X