Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να ανανεώσει τον Ντέιβις

Αλφόνσο Ντέιβις: Θέλει να πάει σαν τρελός στην Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

H Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλφόνσο Ντέιβις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Αλφόνσο Ντέιβις, καθώς ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στην γερμανική ομάδα ή θα αποχωρήσει με πιθανό σταθμό του την Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τον κίνδυνο ωστόσο να γίνεται όλο και πιο αισθητός στο Μόναχο ανέλαβαν δράση και πάτησαν γκάζι στις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του 23χρονου με σκοπό τη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα πάντως με το «Sky Sports Germany» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών είναι περίπλοκες και ο λευκός καπνός δεν θα είναι εύκολο να προκύψει!

Σε περίπτωση μάλιστα που στο Μόναχο κρίνουν πως ο Ντέιβις δεν έχει πραγματικό σκοπό να ανανεώσει, τότε είναι αποφασισμένοι να τον πουλήσουν το επόμενο καλοκαίρι προκειμένου να μην τον χάσουν ελεύθερο το 2025.

Από την πλευρά της η Ρεάλ παρακολουθεί τις εξελίξεις με αισιοδοξία, μιας και τα τελευταία σημάδια που έχει εκλάβει από τον Καναδό μαρτυρούν πως θέλει να φορέσει τη λευκή φανέλα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X