H UEFA για τον τελικό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Θα προσφέρει την ευκαιρία σε φρέσκα ταλέντα να αναδειχθούν»

H UEFA για τον τελικό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Θα προσφέρει την ευκαιρία σε φρέσκα ταλέντα να αναδειχθούν»
Photo Credits: INTIME

H UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της αποθεώνει την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» αναφέροντας πως «ο τελικός θα προσφέρει την ευκαιρία σε ταλέντα να αναδειχθούν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως ευκαιρία για ανάδειξη νέων ταλέντων χαρακτηρίζει τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην Ελλάδα και δη στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» η UEFA.

Συγκεκριμένα στην αναφορά της για τη διεξαγωγή του τελικού στην Νέα Φιλαδέλφεια, η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει: «Ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί στο «AEK Arena» στην Αθήνα, στην Ελλάδα, θα προσφέρει την ευκαιρία σε φρέσκα ταλέντα να αναδειχθούν στο επίκεντρο».

Εν συνεχεία στο κομμάτι επισημαίνεται ότι «η σεζόν 2023/24 UEFA Europa Conference League πρόκειται να ολοκληρωθεί στο AEK Arena στην Αθήνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024.

Το νέο γήπεδο, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2022, βρίσκεται στη θέση του σταδίου «Νίκος Γκούμας», το οποίο ήταν έδρα της ΑΕΚ Αθηνών από το 1930 αλλά υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια ενός σεισμού το 1999».

Για να καταλήξει στο τι προσπαθεί να κάνει επί της παρούσης η UEFA με την ΑΕΚ. «Καθώς το γήπεδο της Αθήνας είναι ολοκαίνουργιο και δεν λειτούργησε ποτέ από την ΑΕΚ σε διεθνές πλαίσιο, η UEFA θα παράσχει τεχνογνωσία. Ως προϋπόθεση για την επιβεβαίωση του ραντεβού, προστέθηκε μια περίοδος παρακολούθησης έως τον Νοέμβριο του 2023 σε αγώνες που θα παίξει η ΑΕΚ στο Europa League, αλλά και η Εθνική ομάδα στο Europa League».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X