Εκτός ο Μόντριτς από το ματς με τη Νάπολι, πρώτη κλήση για Τεό Ζιντάν

Εκτός ο Μόντριτς από το ματς με τη Νάπολι, πρώτη κλήση για Τεό Ζιντάν
Photo Credits: INTIME

Τραυματίας ο Μόντριτς, πρώτη κλήση για τον γιο του Ζιντάν, Τεό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Μόντριτς δεν βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης  για τον αυριανό αγώνα με τη Νάπολι, στην 5η αγωνιστική του Champions League, αντίθετα κλήθηκε για πρώτη φορά, σε ηλικία 21 ετών, ο Τεό Ζιντάν, γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, που αγωνίζεται στην Β ομάδα των Μαδριλέων με προπονητή τον Ραούλ.

Ο Μόντριτς, που αντικαταστάθηκε προληπτικά απέναντι στην Κάντιθ την Κυριακή στη La Liga, υποφέρει από ενόχληση στο μηριαίο και δεν έλαβε μέρος στη σημερινή (28-11-23) προπόνηση της Ρεάλ.

Ο 38χρονος Κροάτης διεθνής μπαίνει στη μακρά λίστα τραυματιών παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους Εντουάρντο Καμαβινγκά , Ορελιέν Τσουαμενί, Βινίσιους Τζούνιορ, Κέπα, Τιμπό Κουρτουά,  Έντερ Μιλιτάο  και Άρμπα Γκιουλέρ.

Αυτές οι απουσίες ώθησαν τον Κάρλο Ανστελότι να καλέσει τους νεαρούς Νίκο Παθ (19 ετών),  Μάριο Μάρτίν (19 ετών) και  τον Τεό Ζιντάν, τον τρίτο γιο του πρώην προπονητή των Μαδριλένων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X