Ο Γιαννακόπουλος τρολάρει τον Ολυμπιακό με μεταγραφικές «βόμβες» (VIDEO)

Ο Γιαννακόπουλος τρολάρει τον Ολυμπιακό με μεταγραφικές «βόμβες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Προαναγγελία με βόμβες έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως απάντηση στη Μεταγραφή Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με βόμβες απάντησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Μεταγραφή Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μίλησε για μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν με story που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, ανέφερε ότι μαζί με τον κόουτς της ομάδας, Εργκίν Αταμάν έχουν γίνει ήδη ενέργειες για δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ έκαστος, οι οποίοι είναι… γνώριμοι στον Πειραιά, ενώ έκανε λόγο για ρόστερ καλύτερο του 2009, που είχε σαρώσει τα πάντα στο διάβα της!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X