O Γιοβάνοβιτς δεν είχε χρόνο για «συγχαρητήρια» στον Αλμέιδα και την ΑΕΚ!

O Γιοβάνοβιτς δεν είχε χρόνο για «συγχαρητήρια» στον Αλμέιδα και την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στους συνυποψηφίους του για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς σε αντίθεση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει συνέχεια τον «καλό σαμαρείτη», προσποιείται πως δεν διαμαρτύρεται ποτέ και για τίποτα, αλλα μόνο εμπάθεια και κόμπλεξ διακρίνουμε από εκείνον από πέρυσι που έχασε το μεγάλο προβάδισμα στο πρωτάθλημα και τον τίτλο από την ΑΕΚ.

Κάθε φορά που σχολιάζει τη διαιτησία φροντίζει πρώτα να πει «δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία, αλλά…», βγάζοντας από πάνω του την ευθύνη. Επίσης μιλώντας έτσι κατευναστικά πάντα κάνει διαρκώς σχόλια που ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Στα χθεσινά βραβεία ΠΣΑΠΠ, το κόμπλεξ του φάνηκε για άλλη μια φορά καθώς μάλλον «πληγώθηκε» γιατί δεν πήρε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς. Αυτό που πήρε ο νταμπλούχος, Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής της Ένωσης στην ομιλία του, είπε «Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τους 2 συνυποψήφιους μου. Μία νίκη παραπάνω δεν κάνουν έναν άνθρωπο πιο πάνω από έναν άλλον. Θέλω να υποστηρίζω ένα πιο υγιές και πιο καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι το ποδόσφαιρο να δώσει περισσότερο φως την κοινωνία που ζούμε. Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια».

Από την μεριά του, ο Γιοβάνοβιτς φρόντισε να μην αναφερθεί στους συνοποψηφίους του για το βραβείο, μένοντας μόνο στο σχόλιο του Ντέμη για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Νικολαΐδης ρώτησε τον Αλμέιδα για το πόσο θέλει να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα και τον Πινέδα για την αγαπημένη του θέση, ο έμπειρος τεχνικός του έθιξε με δόση χιούμορ φυσικά το θέμα αυτό διότι ρώτησε τον Ιωαννίδη για το μέλλον του.

«Δεν θα φύγει ο Φώτης. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου», σχολίασε ο Γιοβάνοβιτς που εξήρε τους γονείς του Ιωαννίδη για το πώς μεγάλωσαν το παιδί τους.

Ειδικότερα σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν βραβεία: το άξιζαν όλοι. Θέλω βέβαια να πω στον Ντέμη ότι στον κ. Αλμέιδα έδωσε δρόμο στην Αθήνα, στον Πινέδα έψαχνε σε ποια θέση είναι καλύτερος. Και όταν πήγε ο Φώτης του είπε ‘εσύ θα φύγεις’ (είπε γελώντας). Δεν θα φύγει ο Φώτης θα είναι μαζί μας. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Χαίρε κόμπλεξ…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X