Το «αντίο» των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στον Αντώνη Παραγιό

Το «αντίο» των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στον Αντώνη Παραγιό
Photo Credits: INTIME

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είπαν το δικό τους «αντίο» στον Αντώνη Παραγιό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαύρη μέρα για την ΑΕΚ σήμερα, έφυγε ο Αντώνης Παραγιός. Ο τεράστιος αμυντικός της ΑΕΚ που κράτησε ψηλά τη φανέλα με τον Δικέφαλο τα μεταπολεμικά χρόνια, έφυγε σήμερα απο τη ζωή και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έσπευσαν με δική τους ανακοίνωση να τον αποχαιρετήσουν.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη μία από τις πιο αγαπητές μορφές της ιστορίας μας. Ο Αντώνης Παραγιός έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, αφήνοντάς μας με την ανάμνηση της καλοσύνης του και του γλυκού του χαμόγελου. Ηταν ένας από τους μεγάλους αμυντικούς της ΑΕΚ και των εθνικών ομάδων στα μεταπολεμικά χρόνια και στη δεκαετία του ’50 και θα είχε κάνει ακόμα πιο μεγάλη καριέρα, αν δεν είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού το 1957. Ηταν ο γηραιότερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ ήταν ένας από τους παλαίμαχους που τιμήθηκαν από την ΠΑΕ με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων της OPAP ARENA στις 30/9/2022. Το περασμένο καλοκαίρι έχασε τη σύντροφο της ζωής του Κούλα, ενώ σήμερα το πρωί, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, πρόλαβε να πληροφορηθεί για τα δισέγγονά του που ήρθαν στη ζωή. Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ συμμετέχουν στο πένθος της οικογένειας του αγαπημένου μας Αντώνη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X