Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία με Αντσελότι για δύο χρόνια πριν από τα Χριστούγεννα

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Αντσελότι να αναλάβει τη Βραζιλία»

Σύμφωνα με το «relevo» οι Μαδριλένοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες ώστε να ανανεώσουν μαζί του για δύο ακόμη χρόνια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «relevo» σκοπεύει να ανανεώσει με τον Κάρλο Αντσελότι για δύο ακόμη χρόνια, πριν από τα Χριστούγεννα. Εξέλιξη που εάν επαληθευτεί  δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF), η οποία θεωρεί δεδομένο ότι ο Αντσελότι θα καθίσει στον πάγκο της «Σελεσάο» από το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως σημειώνει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O’ Globo».

Όπως αναφέρεται από τη «relevo», ο Αντσελότι έχει ξεκαθαρίσει ότι η πρώτη του επιλογή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θα περίμενε μέχρι το τέλος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η στάση του καθησύχασε τους  Μαδριλένους, οι οποίοι ενημέρωσαν τον προπονητή για την πρόθεσή τους να προτείνουν ανανέωση για δύο σεζόν.

Επομένως, ανεξάρτητα από το τι έχει συζητήσει ο Ιταλός με τη Βραζιλία, η πεποίθηση στην Ισπανία είναι ότι ο Αντσελότι θα δεχτεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης όταν του προσφερθεί.

Ο Ιταλός προπονητής, ωστόσο, αντιμετωπίζεται ως βέβαιος από την CBF ότι θα αναλάβει την ομάδα μετά το Copa America , παρόλο που καμία συμφωνία μεταξύ των μερών δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Ο Κάρλος  Αντσελότι αποφεύγει να μιλάει για το μέλλον του. Σε συνέντευξη Τύπου το περασμένο Σάββατο, πριν από τη μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάντιθ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο προπονητής αρνήθηκε για άλλη μια φορά οποιαδήποτε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα:

«Με κάνει υπερήφανο που μια ομάδα, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, όπως η ομάδα της Βραζιλίας, μιλάει για μένα. Αυτό με κάνει περήφανο, αλλά τίποτα περισσότερο. Όλα είναι πολύ ξεκάθαρα: Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου με τη Ρεάλ και μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν θα απαντήσω για το μέλλον μου,» είπε ο Αντσελότι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X