Μεγάλες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Μεγάλες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League
Photo Credits: INTIME

Η 12η αγωνιστική περιελάμβανε διάφορα σενάρια και αποτελέσματα κι αυτό επηρέασε τις αποδόσεις στο μακροχρόνιο στοίχημα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ανατροπές είναι ξεκάθαρες και αρκετά μεγάλες, στις αποδόσεις για το μακροχρόνιο στοίχημα κατάκτησης πρωταθλήματος, μετά το πέρας της 12ης αγωνιστικής.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ έμεινε όρθια στον παγετό των Ιωαννίνων με το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται ως το Νο1 φαβορί για το τρόπαιο με 2.95 στη Stoiximan, από 3.00 που βρισκόταν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο άδειο  «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός σκόραρε τρεις φορές απέναντι στον Παναιτωλικό και με τη νίκη του αυτή είδε την απόδοσή για κατάκτηση πρωταθλήματος να πέφτει στο 3.00, από το 3.50 όπου και βρισκόταν. Η ομάδα του Πειραιά είχε και τη μεγαλύτερη μεταβολή στην απόδοσή της.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ευχάριστο. Ο Άρης νίκησε με σκορ 2-0 κι έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το 2.75 βρίσκεται πλέον στο 3.25 για να πάρει το τρόπαιο της Stoiximan Super League.

Με μία ακόμα νίκη και μάλιστα με 5 γκολ σε βάρος του Πανσερραϊκού, ο ΠΑΟΚ πήγε το δική του νούμερο στο 8.00, από το 9.00 όπου ήταν την περασμένη αγωνιστική.

Η συγκεκριμένη «παρτίδα» είναι μακρά και πολύ ανατρεπτική. Από αγωνιστική σε αγωνιστική, οι αλλαγές τονίζουν το πόσο ρευστή είναι η κατάσταση στη Stoiximan Super League και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Δώρο* Cosmote TV από την Stoiximan!

Τα πάντα ρίνονται στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τις 2 τελευταίες αγωνιστικές σε Champions, Europa και Conference League! Και ειδικά για τις 4 ελληνικές ομάδες, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο!

Θες να δεις τα ματς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα κρίνουν τα πάντα; Μεγάλες μάχες τον Δεκέμβριο στην Stoiximan Super League; Συναρπαστικούς αγώνες για το ΝΒΑ και όχι μόνο;

Η Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μερικά από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV.

Πώς; Με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας για να απολαύσεις δώρο* 1 μήνα το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X