Ο Κόντε μίλησε για την επιστροφή του στη Γιουβέντους: «Ελπίζω να... παντρευτούμε άλλη μια φορά»

Ο Κόντε δεν «ψήνεται» να αναλάβει τη Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως αντιμετωπίζει ο Αντόνιο Κόντε το ενδεχόμενο να καθίσει ξανά στον πάγκο της Γιουβέντους;

Ο Κόντε, προς το παρόν, απολαμβάνει την… ελευθερία του, καθώς μετά το «διαζύγιο» με την Τότεναμ παραμένει χωρίς ομάδα.

Πρόσφατα ο έμπειρος προπονητής αρνήθηκε πρόταση συνεργασίας από την Νάπολι, ενώ όπως φαίνεται έχει στο πίσω μέρος του… μυαλού του, το ενδεχόμενο επιστροφής στην Γιουβέντους.

Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε σε εκδήλωση που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Σαλέντο και βραβεύθηκε με το «Sport Soft Skills», ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής στην «γηραιά κυρία»:

«Οι γάμοι είναι για δύο, μπορούμε πάντα να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε να… παντρευτούμε άλλη μία φορά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ανταλλαγή σκέψεων. Αλλά τώρα, θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο μου, συνεχίζοντας να σπουδάζω για να διευρύνω τις γνώσεις μου».

Προς το παρόν, πάντως, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι καλά… εδραιωμένος στον πάγκο της Γιουβέντους, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X