Η ιστορία που αποκάλυψε ο Βράνιες για τον Λιβάγια - Είχε αναγκάσει τον Πρινς Μπόατενγκ να... κλειδωθεί στην τουαλέτα!

Η ιστορία που αποκάλυψε ο Βράνιες για τον Λιβάγια - Είχε αναγκάσει τον Πρινς Μπόατενγκ να... κλειδωθεί στην τουαλέτα!
Photo Credits: INTIME

Η ιστορία με τον Μάρκο Λιβάγια που μοιράστηκε ο Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες έδωσε συνέντευξη σε podcast και αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια. Κι από αυτή επιβεβαιώνεται η φήμη του Κροάτη άσου πως είναι οξύθυμος και παρορμητικός.

«Παίξαμε μαζί στην ΑΕΚ για τρία χρόνια. Ο Μάρκο είναι είδωλο στη Χάιντουκ τώρα, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φοβερός τύπος. Σκεφτείτε ότι έπαιζε στην Ίντερ όταν ήταν 19 ετών. Όμως πάντα ήταν λίγο ευέξαπτος και δημιουργούσε προβλήματα.

Μου είχε πει κάποια στιγμή για την εποχή που έπαιζε στη Λας Πάλμας και είχε συμπαίκτη τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Ο Μάρκο είχε νευριάσει μια μέρα μαζί του και ήθελε να τον σκοτώσει. Ο Μπόατενγκ αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα αποδυτήρια για να σωθεί και δεν τον άφηναν να βγει μέχρι να ηρεμήσει ο Μάρκο», είπε ο 34χρονος Βόσνιος στόπερ, που πλέον παίζει στην Τσουκαρίτσκι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X