Ο Σάρι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Λάτσιο!

Ο Σάρι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Λάτσιο!
Photo Credits: INTIME

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα 2-1 από τη Σαλερνιτάνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίσιο Σάρι δήλωσε πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λάτσιο, αν η διοίκηση θεωρεί πως αυτός είναι το πρόβλημα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα 2-1 από τη Σαλερνιτάνα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο των Ρωμαίων.

Αρχικά, ο Σάρι δήλωσε: «Κάναμε πολύ λίγα πράγματα, δεν έχει νόημα να ψάχνουμε δικαιολογίες με τις απουσίες ή με ένα τρομερό διαιτητικό λάθος, γιατί ο Γκιόμπερ ήταν για κόκκινη κάρτα. Αν τα αφήσουμε αυτά στην άκρη και αναλύσουμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι θα δούμε ότι κάναμε πολύ λίγα πράγματα.

Η Λάτσιο σίγουρα έχει χάσει κάτι σε σχέση με πέρυσι, η απόδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά δεν είναι η ίδια και όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρώτος από όλους εγώ, γιατί αν κανείς δεν αποδίδει όπως πέρυσι είναι και δική μου ευθύνη».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Σίγουρα υπάρχει κάτι που δε λειτουργεί, αν ήμουν σίγουρος ότι φταίω μόνο εγώ θα είχα φύγει. Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως, τι διαφορετικό κάνω σε σχέση με πέρυσι.

Δεν ξέρω. Αν τις επόμενες μέρες καταλήξω στο συμπέρασμα ότι φταίω εγώ τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πάρει την απόφαση να φύγει και θα το πω στον πρόεδρο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X