La Liga: Πέρασε προσωρινά πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης - Νίκη (0-3) επί της Κάντιθ

La Liga: Πέρασε προσωρινά πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης  - Νίκη (0-3) επί της Κάντιθ
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Κάντιθ και πάτησε κορυφή, έχοντας όμως ένα παραπάνω παιχνίδι από την Χιρόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο πέρασε εύκολα από την έδρα της Κάντιθ και βρίσκεται έστω και για μια ημέρα στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ροντρίγκο επωμίστηκε το βάρος της επίθεσης από τον τραυματία Βινίσιους (και μέχρι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι), ανοίγοντας το σκορ στο 14′ και πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στο 64ο λεπτό της συνάντησης. Ο Βραζιλιάνος έστειλε και τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε, όταν στο 1ο μέρος ο Χοσέλου έκανε λάθος και αντί να πλασάρει σε κενή εστία έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του που ήταν οφσάιντ.

Ο Ροντρίγκο εξελίχθηκε σε ήρωα αν και κανονικά ήταν αναπληρωματικός, όμως ο Μπραΐμ Ντίαθ τραυματίστηκε στο ζέσταμα κι έτσι ο Κάρλο Αντσελότι επιστράτευσε τον διεθνή Βραζιλιάνο.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος των “μερένγκες” από ασίστ του Ροντρίγκο, φτάνοντας τα έντεκα στο πρωτάθλημα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X