Ανατροπάρα η Άστον Βίλα και 1-2 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο

Ανατροπάρα η Άστον Βίλα και 1-2 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο
Photo Credits: INTIME

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Άστον Βίλα στο Βόρειο Λονδίνο και έπιασε στην τρίτη θέση τη Λαίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματσάρα από τις λίγες το Τότεναμ-Άστον Βίλα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές απο το «Tottenham Hotspur Stadium» κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.

Και αυτό γιατί το έκαναν με μία σπουδαία ανατροπή, με την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου να προηγείται στο 22ο λεπτό με τον Σον και να είναι καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, αλλά εκείνη του Ουνάι Έμερι να απαντάει στο 45+7′ με τον Τόρες και να φέρνει τούμπα το ματς στο 61ο λεπτό με τον Γουότκινς, για να ακολουθήσει ένα καταιγιστικό ημίωρο γεμάτο φάσεις και στις δύο εστίες αλλά τους δύο γκολκίπερ, Μαρτίνες και Βικάριο, να βγαίνουν πάντα νικητές.

Ως συνέπεια, οι βίλανς κράτησαν το χρυσό τρίποντο και πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη τους στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος και 22η μέσα στο 2023 σε όλες τις διοργανώσεις (οι περισσότερες που έχουν κάνει ποτέ σε ένα ημερολογιακό έτος), για να υποχρεώσουν τα σπιρούνια στην τρίτη διαδοχική τους ήττα και να την προσπεράσουν στη βαθμολογία, πιάνοντας την Λίβερπουλ στην 3η θέση.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Έμερσον, Ντέιβις, Ουντότζι, Μπεντανκούρ (32′ Χέιμπιεργκ), Λο Σέλσο (86′ Βέλις), Τζόνσον, Κουλουσέβσκι, Χιλ (71′ Σκιπ), Σον
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντιν, Κας (46′ Μπέιλι), Καμαρά, Λουίζ, Μακγκίν (91′ Ράμσεϊ), Ντιαμπί (46′ Τίλεμανς), Γουότκινς (92′ Ντουράν)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X