Πειρατές του Ονείρου: Αντίο Παύλο...

Πειρατές του Ονείρου: Αντίο Παύλο...
Photo Credits: INTIME

Ο Παύλος ο "Λοστρόμος" μπάρκαρε για το πιο μακρινό ταξίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παύλος ο “Λοστρόμος” μπάρκαρε για το πιο μακρινό ταξίδι, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην ιστορική γενιά του club μας.

Από τα πρώτα μέλη του συνδέσμου, στον πυρήνα της αρχικής φουρνιάς των Πειρατών, με σημαντική προσφορά ιδίως στο δύσκολο ξεκίνημα…

Πειρατές του Ονείρου: Αντίο Παύλο...

Πάντα με το χαμόγελο, φιλικός και εγκάρδιος, έντιμος κι ανιδιοτελής, συνεπής στις αρχές και τα ιδανικά μας, ένιωθε ειλικρινά ως αδέρφια του όλους όσους συμβάδιζαν και πάσχιζαν για τον ίδιο σκοπό, για την ΑΕΚΑΡΑ και το Club. Γι’ αυτό και ο Παύλος ο “Λοστρόμος” ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος που μόνο καλά θα έχουμε να θυμόμαστε όλοι μας από εκείνον.

Ακόμη κι όταν κάποιες συνθήκες της ζωής τον οδήγησαν πιο μακριά από την οργανωμένη συνδεσμιακή δράση, ο Παύλος ο πειρατής πάντα έδειχνε το ενδιαφέρον του και το “νοιάξιμο” με το δικό του τρόπο.

Αντίο αδερφέ μας Παύλο, εκεί στο club του παραδείσου να ανεμίζεις την Κιτρινόμαυρη Πειρατική Σημαία και να πανηγυρίζεις όπως πάντα για την Α.Ε.Κ που σημάδεψε ανεξίτηλα και τη δική σου πορεία.

Για την υπογραφή:

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X