Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Πεντάρα» στη Φίτεσε (5-0) ο Άγιαξ με σύμμαχο και τη διαιτησία

Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Πεντάρα» στη Φίτεσε (5-0) ο Άγιαξ με σύμμαχο και τη διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Με σύμμαχο και τη διαιτησία με δεδομένο το ακυρωθέν γκολ του Χάμουλιτς στο 9', ο Άγιαξ διέλυσε με 5-0 στο Άμστερνταμ τη Φίτεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σύμμαχο και τη διαιτησία με δεδομένο το ακυρωθέν γκολ του Χάμουλιτς στο 9′, ο Άγιαξ διέλυσε με 5-0 στο Άμστερνταμ τη Φίτεσε και πανηγύρισε την 4η του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ προηγήθηκε στο 3′ με τον Χάτο για να έρθει, όπως προαναφέραμε η φάση του 9′ με το ακυρωθέν γκολ με σκανδαλώδες τρόπο, της Φίτεσε. Το 1-1 δεν έγινε ποτέ με τον «Αίαντα» να φθάνει στο 2-0 με τον Χλίνσον του οποίου το όνομα είχε γραφτεί πρόσφατα για την Ένωση.

Στο 50′ ο Άγιαξ έφθασε στο 3-0 με αυτογκόλ του Ορόζ με τον Άκπομ στο 58′ να κάνει το 4-0. Η αντίπαλος της ΑΕΚ, όμως, δεν σταμάτησε να σκοράρει. Στο 67′ ήταν η σειρά του Τέιλορ να πάρει τη σκυτάλη και να κάνει το 5-0.

Έτσι ο Άγιαξ έφθασε τους 15 βαθμούς σε 12 ματς παραμένοντας, βέβαια, μακριά από την κορυφή, όπου είναι η Αϊντχόφεν με 39 σε 13 παιχνίδια έχοντας το απόλυτο.

Η σύνθεση του Άγιαξ: Ραμάι, Γκααέι, Ρενς, Χάτο, Μάρτα, Ταχίροβιτς (75′ Μέντιτς), Τέιλορ (83′ Σαλάχ-Εντίν), Μπεργκχάους (74′ Γκοντς), Χλίνσον (68′ Μπόρχες), Μπέργκβαϊν, Άκπομ (68′ Μικαουτάτζε)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X